Wie de kunst van het genieten verstaat, is meteen verkocht bij de eerste stap in deze fantastische lodge. Het sublieme design en de omliggende natuur lijken elkaar hier alleen maar te versterken.

Van alle particuliere wildparken die grenzen aan het Kruger Park, is Sabi Sands toch wel het park met het meeste spectaculaire wild en de meeste sightings. De twee rivieren waarnaar het wildpark vernoemd is, de Sabi en de Sand, hebben het gehele jaar door water, waardoor hier altijd wild te zien is. Binnen enkele uren alle leden van de Big Five gezien hebben is geen uitzondering. In de exclusieve Singita Boulders Lodge, gelegen aan de Sand rivier, zit u letterlijk op de eerste rang. 

Wildleven

Uw verblijf staat in het teken van het wildleven van Sabi Sands. Naast de Big Five spot u hier tijdens avontuurlijke gamedrive ook cheeta's, nijlpaarden, hyena's, krokodillen, nyala's en wilde honden. Als u al veel dieren heeft gezien, kunt u uw gids vragen een specifiek dier voor u op te sporen zodat u deze een tijdje kunt volgen. De interactie met ander wild dat op zijn pad komt levert altijd weer onvoorspelbare taferelen op.
Als de kunst van het leven is om van elke dag opnieuw iets bijzonders te maken, dan wordt dat bij Singita Boulders wel erg gemakkelijk gemaakt. Het enige nadeel is dat je van deze plek ook weer afscheid moet nemen. 

Een hemelse plek

Zoals u kunt genieten van een briljant ontworpen gebouw of een meesterlijk schilderij, zo is Singita Boulders ook te beleven. Wie de kunst van genieten verstaat, zal geheid voor deze lodge vallen. Om een Singita Boulders te creëren zijn enkele voorwaarden nodig: een hemelse plek in de natuur, iemand met visie die het geheel aanstuurt en een ontwerper die lodge en omgeving elkaar laten versterken. Dit is allemaal fantastisch gelukt. Bij aankomst bent dan ook oprecht ook even van de kaart van wat hier is opgezet. Singita Boulders draait echter niet om afstandelijke bewondering, maar om het grote genieten vanaf de eerste seconde. Dit heeft alles te maken met de energieke toewijding van het personeel, de uitgebreide faciliteiten en de gevarieerde omgeving. Het ritme van de natuur blijft bepalend voor uw dag. Of u nu de mountainbike pakt, 's nachts de sterrenhemel bewonderd of de lokale gemeenschap ondersteund door bij te dragen aan het 'Community Development Trust' waarin Singita Boulders een belangrijke rol vervuld als partner in het leesonderwijs. 

Verkwikkende spabehandeling

Singita Boulders bestaat uit tien 1-bedroom suites en twee 2-bedroom familie suites. Kinderen boven de tien jaar zijn welkom. Het ontwerp? Doordacht, praktisch en perfect in harmonie met de natuur. De inrichting? Uniek, sfeervol en exclusief. Van het zachte hemelbed tot de behaaglijke openhaard, zachte vloerkleden en luxe kussentjes, design stoelen en plungepool op de enorme veranda; hier wilt u niet meer weg. Uitkijkend op de Sand rivier kunt u vanuit uw eigen suite al genieten van het prachtige wild. Op het heetst van de dag terugkeren in de lodge is dan ook geen straf. Een verkoelende duik in het prachtige zwembad, een verkwikkende spabehandeling of gewoon lekker luieren in uw suite met eigen plunge pool, voor je het weet is de zon al weer naar de horizon gekropen. Na een gamedrive in de avond met een sundowner keert u terug in de lodge voor een diner dat de dag zou maken ware het niet dat de rest ook al zo aangenaam was. 

Inclusief

Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden inclusief. Zoals u mag verwachten zijn ook deze van een ongekend hoog niveau. Uitgebreid ontbijt, lunches zoals u deze nooit eerder had en een uitmuntend meergangen diner. En niet alleen het eten, maar ook wijn, spirits en diverse andere dranken zijn inclusief, met uitzondering van champagne. Overigens is het aanbod aan wijn bij Singita meer dan indrukwekkend. Ondanks het kleine aantal suites herbergen alle lodges van Singita samen meer dan 20.000 flessen van circa 220 verschillende wijnen. Maak in de enorme wijnkelder uw keuze.

Tripadvisor over Singita Boulders Lodge