De Thonga Beach Lodge is een perfecte plek om een actieve rondreis langs de oostkust van Zuid-Afrika mee af te sluiten. De natuurlijke omgeving, het strand en de gemoedelijke sfeer zijn heel plezierig.

De Thonga Beach Lodge is een heerlijke strandaccommodatie vlakbij het iSimangaliso Wetland Park, een World Heritage Site aan de Maputuland kust. De lodge ligt op een heuvel op slechts een steenworp afstand van een mooi strand aan de Indische Oceaan waar u eindeloze wandelingen kunt maken. Wist u dat u hier de op een na hoogste duin van de wereld aantreft? Naast genieten van pure rust en lekker eten kunt u de activiteit opzoeken middels een snorkel- of duikexcursie.

Kanotocht en natuurcruise

Tijdens uw verblijf kunt u simpelweg genieten van uw privacy en de prettige zeebries, maar de omgeving biedt ook genoeg actieve mogelijkheden. Het water van de zee is hier aangenaam warm en het is dan ook heerlijk om hier te snorkelen en te duiken. Heeft u nog geen genoeg gehad van de natuur, dan kunt u het nabijgelegen Lake Sibiya bezoeken voor een kanotocht of een natuurcruise. Verblijft u hier in de periode van november tot en met januari, dan kunt u deelnemen aan 'turtle tracking'. In deze periode komen diverse schildpadsoorten aan wal om hun eieren te leggen op het strand, een bijzonder schouwspel om mee te maken!

Op palen

De lodge bestaat uit slechts twaalf suites, gelegen midden in met tropische vegetatie begroeide duinen op korte afstand van het strand. Om de natuur en de gevoelige duinbodem te sparen is uw suite gebouwd op palen en hebben de suites veel open ruimtes, met als bijkomend voordeel dat u een geweldig uitzicht heeft. Naast een heerlijk comfortabel bed is uw suite uitgerust met een natuurstenen badkamer en een zonneterras met fijne ligbedden. De Seaview kamers hebben gedeeltelijk uitzicht over zee, ze zijn namelijk in een mooie duinpan gelegen. De voorste duinenrij beschermd de accommodatie tegen de soms flinke windstoten. De Forest kamers zijn iets meer naar achteren gelegen in de luwte en bieden u mooi uitzicht over de mooie natuur.

Al fresco dining

De lodge is voorzien van een eigen restaurant waar u heel goed kunt eten. De bar is een gezellige plek voor een klein hapje en een drankje. In de lichte zeebries, die hier constant aanwezig lijkt te zijn, geniet u van een goed glas wijn of een exotische cocktail.

Tripadvisor over Thonga Beach Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika