Het wijngebied; een van de extra redenen voor een bezoek aan Zuid-Afrika

Na het ontbijt staat uw chauffeur al op u te wachten om u naar het beginpunt van uw dagtocht te brengen. Uw privé gids staat al klaar, en zorgt ervoor dat de fiets op de juiste manier wordt afgesteld en u in alle comfort de pedalen kunt rondtrappen! Doe het rustig aan vandaag, er is geen haast geboden en er is zoveel moois om in u op te nemen. Neem de tijd!

U begint uw fietstocht in Franschhoek, gelegen in het hart van de wijnlanden. U fietst door historische wijngaarden en luistert tijdens het fietsen naar de verhalen van uw gids.  Hij/zij zal met u stoppen bij verschillende wijnboerderijen die nog niet ontdekt zijn door de massa. Hier is er nog tijd om een praatje te maken met de wijnmaker en rustig een aantal verschillende wijnen te proeven. De lengte van de rit is afhankelijk van het weer maar zeker ook van uw voorkeuren en fitheid. 

Geniet van de Kaapse wijnlanden, een van de mooiste wijngebieden ter wereld. De geschiedenis gaat soms wel 400 jaar terug, wanneer er hier voor het eerst wijn werd gemaakt. Nu is het een regio die wereldberoemde wijnen produceert, die worden bejubeld om hun smaak en finesse. Geniet van een ontspannen lunch in één van de beste restaurants van de regio. Uiteraard onder begeleiding van een goed wijn-arrangement.

Voor u naar huis gaat is er volop de tijd om de Kaaphollandse architectuur te aanschouwen, de verschillende musea en winkeltjes te bezoeken voor u terug wordt gebracht naar uw hotel.