Het aller- allerbeste restaurant van Zuid-Afrika

The Test Kitchen laat alle concurrentie ver achter zich. Dit beste restaurant van Afrika (en 28e in de hele wereld!) is vaak al maanden van te voren volgeboekt - dit zijn de meest gewilde tafels van Zuid-Afrika! Hier geniet u van een 9-gangen menu met bijpassende wijnen. Uiteraard begeleid door een uitmuntende service in een bijzondere setting. Het restaurant is gelegen middenin de Old Biscuit Mill, in het steeds populairder wordende Woodstock - een industriële buurt in Kaapstad.

Geen tafeltje bij de Test Kitchen kunnen bemachtigen? Het andere restaurant van Luke (The Pot Luck Club) ligt tegenover The Test Kitchen en serveert fusion tapas. Gelegen op de bovenste verdieping van een leegstaand pand is ook dit een bijzondere ervaring. Geniet hier van creaties zoals ceviche, peri peri chicken of lime miso cured trout... Uiteraard weer met bijpassende (Zuid-Afrikaanse) wijnen.

Niet in Kaapstad, maar toch de creaties van Luke Dale Roberts proeven? Luke opende een pop-up restaurant in het superluxe Saxon hotel in Johannesburg. Zo populair, dat is besloten dat het restaurant vanaf mei 2016 niet langer pop-up genoemd mag worden, maar een permanent restaurant blijft waar iedereen de culinaire hoogstandjes van Luke kan komen proeven! Reserveer op tijd, ook deze tafels zijn zeer populair.