Geplaatst op

O nze Talisman specialisten weten als geen ander welke resorts op de Malediven het meest kindvriendelijk zijn. Er zijn zoveel resorts op de Malediven waar u uitstekend met uw kinderen kunt verblijven, maar er zijn er een paar die uitzonderlijk goed hun best doen om kinderen als volwaardige gasten te behandelen en daar heel goed in slagen.

Iedere dag worden er andere activiteiten georganiseerd om uw kinderen te vermaken, rekening houdend met de verschillende leeftijden

Niyama Maldives

‘Nature’s Playground’ is de passende bijnaam voor het prachtige Niyama Maldives. Niyama Maldives bestaat uit twee eilanden, genaamd ‘Chill’ en ‘Play’. U begrijpt het al; reist u met kinderen dan is een verblijf op het Play eiland het toppunt van plezier. U vindt hier boomhutten verstopt in de groene bossen die wachten om ontdekt te worden en het kalme water nodigt uit voor urenlang vermaak. Uw eigen strand zorgt voor privacy en échte quality time voor het hele gezin. Niyama Maldives is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, maar is ideaal voor kinderen tussen de 1 en 7 jaar.

 

 

Constance Moofushi Maldives

Het grote voordeel van Constance Moofushi met kinderen? U hoeft geen extra vlucht te nemen om van de luchthaven op Malé bij het resort te komen. Dit is erg prettig wanneer u met jonge kinderen reist. Ook het 'all inclusive' concept van Constance Moofushi is erg fijn met kinderen. Laat u hierdoor echter niet van de wijs brengen, want u vind hier geen buffetten, maar een topklasse dinerconcept.

 

 

One & Only Reethi Rah

Gelegen op een privé eiland is het One & Only Reethi Rah een feest voor jong en oud. Het is een perfect verblijf wanneer u reist met iets oudere kinderen die op zoek zijn naar wat avontuur. Zo opende de eerste PADI National Geographic duikschool hier haar deuren! Maar ook jonge kinderen komen volledig aan hun trekken in de KidsOnly; een clubhuis volgepakt met speelgoed en spelletjes, een ballenbak en pierenbadje. Iedere dag worden er andere activiteiten georganiseerd om uw kinderen te vermaken, waarbij rekening gehouden wordt met de verschillende leeftijden. ClubOne is de strandclub van het resort en kinderen kunnen hier een poging wagen de klimmuur te overwinnen, de verschillende watersporten uitproberen of eindeloos van de glijbaan roetsjen. Een verblijf hier is een echt feest voor kinderen van alle leeftijden. Maar ook u als ouder hoeft zich hier niet te vervelen met acht restaurants en twaalf stranden. 

 

 

Anantara Dhigu

Ook hier heeft u geen extra vlucht nodig. Met een snelle speedboat transfer kunt u in een mum van tijd kan genieten van het waterparadijs bij Anantara Dhigu. De 110 kamers liggen verspreid over drie verschillende eilanden, met als ideale familieverblijf de Sunset Family Villa. Hier kunt u met maar liefst drie kinderen comfortabel verblijven. De Dhoni Club is de kidsclub, gebouwd uit een aantal traditionele Dhoni (boot) die nu zorgt voor veel vertier. Tafelvoetbal, schommels, een surf- en duikschool en heel veel watersporten zorgen ervoor dat ook de oudere kinderen zich hier goed vermaken. En hadden we al vermeld dat uw kinderen hier zoveel ijsjes kunnen eten als ze maar willen?

 

 

Cheval Blanc

Cheval Blanc is wellicht één van de meest exclusieve resorts van de Malediven. Dat betekent echter niet dat kinderen hier niet welkom zijn! Juist aan kinderen is gedacht, want de kidsclub is echt subliem. Alles is op kinderformaat gemaakt: de ligbedjes bij het kinderzwembad, lage wasbakken en mini toiletten... De jongste gasten van Cheval Blanc zullen zich hier ongetwijfeld welkom voelen! Maar ook voor tieners is er genoeg te beleven. Zo is de Paddock Teen Club een relaxed oord voor tieners die zich met leeftijdsgenootjes willen vermaken. U vindt hier zitzakken, muziek en tafeltennistafels en er worden lessen yoga en zumba aangeboden.

 

 

Wilt u met de hele familie op vakantie naar de Malediven of wilt u een andere bestemming combineren met deze paradijselijke bestemming? Neem dan contact op met één van de Talisman specialisten. Zij helpen u graag met een reisvoorstel op maat waarbij rekening gehouden wordt met de leeftijden van uw kinderen. Zo weet u zeker dat iedereen geniet van een heerlijke vakantie.