Geplaatst op
Gelezen: 104

D e villa's van Alila op Bali zijn al door menig Talisman bestemmingsspecialist bezocht, en ook de Talisman reizigers vinden superlatieven te kort om deze heerlijke hideaways te beschrijven. Samen met Alila knoopten wij de drie mooiste Alila resorts op Bali aan elkaar. Zo krijgt u een complete indruk van dit populaire eiland, maakt u excursies mee die u van de gebaande paden leiden en komt u iedere dag weer "thuis"  in uw ultieme hideaway. Dat is wat wij "Bali Bliss" noemen!

Het ontbreekt u hier werkelijk aan niets

Alila Villas Uluwatu. Een goed begin......

Alila Villas Uluwatu ligt aan de zuidkust van Bali. Vanuit uw villa kijkt u uit over de Indische Oceaan, en hebt u genoeg van de zee dan plonst u zo uw eigen zwembad in!

Als het u al lukt om uw eigen villa te verlaten, dan is het heerlijk toeven op het strand, bij het enorme zwembad, het fitnesscentrum.....

Tijdens uw verblijf in Alila Uluwatu regelt Talisman een bijzondere culinaire excursie voor u. U gaat een halve dag met een chef op pad en leert alles over de Balinese keuken!

Alila Ubud. Kleurrijke cultuur en mysterieuze tempels

U verblijft in een Valley Villa. Deze liggen boven de vallei en bieden een schitterend uitzicht over de Ayung rivier. Uw veranda loopt om de hele villa heen zodat u de gehele dag keus heeft tussen zon en schaduw...

De resorts van Alila staan bekend om hun hoge service niveau. Het ontbreekt u hier werkelijk aan niets. Laat u in de watten leggen, het is tenslotte vakantie!

Tijdens uw verblijf in Alila Ubud nemen we u mee naar een van de grootste vulkanen van Bali. Daarna trekt u met uw gids naar de markt waar u lokale lekkernijen kunt proeven, om vervolgens bij te komen in de warmwaterbronnen bij Tirta Empul.... Heeft u 's middags nog behoefte aan verkoeling, dan is het award winnende zwembad van Alila Ubud de "place to be".

Alila Soori. Als klap op de vuurpijl...

Alila Soori is misschien wel de allermooiste accommodatie op Bali. De designvilla's liggen pal aan het strand, dichtbij de beroemde Tanah Lot tempel.

Aan de rand van uw eigen zwembad, in dit geval met uitzicht over de felgroene rijstvelden, kunt u genieten van een vers sapje of lichte snack. Uw butler bedient u op uw wenken!

U kunt hier tal van activiteiten ondernemen. Naast paardrijden op het strand, gewoon lekker luieren aan de kust of een van de vele tempels in de omgeving bezoeken neemt Talisman u een dag mee de rijstvelden in. Uw eigen gids vertelt honderduit over de geschiedenis en rol die rijst op dit godeneiland speelt en laat u kennismaken met de cultuur van het mystieke Bali.