Geplaatst op
Gelezen: 367

I n 2010 heeft Elephant Hills in Thailand het concept 'The Elephant experience' opgenomen in hun programma. Sindsdien wordt er bij Elephant Hills niet meer op de olifanten gereden, dit is hier verboden. In plaats daarvan bieden zij een veel interactieve en respectvolle manier om met de olifanten in contact te komen. Dit tot grote vreugde van deze grijze reuzen en met ons ook een heleboel dierenliefhebbers.

Een unieke beleving!

Als eerst zul je gaan toekijken hoe de olifanten genieten van een uitgebreid bad in de grote olifanten modderpoel.

En wanneer ze echt heel vies zijn...

... Kom jij in actie en help je om al die rimpels weer op te poetsen naar een glanzende grijze kleur. Je krijgt natuurlijk wel wat hulpmiddelen; een tuinslang en kokosvezels.

Vervolgens snijd je een aantal stukken fruit en groenten. Ze verdwijnen in een handomdraai! Wist je dat olifanten tot 250 kg voedsel per dag eten?

Hierna gaan de mooie olifantendames terug naar hun dagverblijf, een groot stuk land waar ze vrij rond kunnen lopen, en doen daar wat ze het beste doen: nog meer eten...

En.. wacht... Zei je niet dat je ze 15 minuten geleden helemaal opgepoetst had?
Oeps...

En omdat je net zoveel van olifanten houdt als wij hebben we hieronder nog een leuke video voor je. (De video duurt slechts 100 seconden, dus je kan 'm wel drie keer kijken in 5 minuten!)Wil je meer weten over deze unieke olifanten beleving? Neem dan contact op met één van onze Thailand specialisten via mail@talisman.nl of bel ons op 088 77 55 900. Of kijk natuurlijk op onze website www.talisman.nl