Geplaatst op
Gelezen: 1210

Z uid-Afrika is een land van contrasten. Het hippe Kaapstad met de kosmopolitische inwoners en de townships waar de verbondenheid van de gemeenschap centraal staat. De zandduinen die overgaan in de deinende oceaan. Een simpele (maar overheerlijke) bobotie om vervolgens met een glas topwijn te genieten van een sterrenmaaltijd. En de typisch Kaap-Hollandse architectuur die u mee terugvoert naar huis, om de volgende dag in een luxe tent middenin de bush te verblijven.

Ver weg en toch thuiskomen

Het zijn tegenstellingen die verrassen en verwonderen. Die doen beseffen dat niets vanzelfsprekend is. En tegelijkertijd u kennis laten maken met de wonderen van de wereld: walvissen die voor uw neus uit het water springen, een leeuw die u een knipoog geeft, stokstaartjes die zich vermaken rondom uw voeten. En de bulderende lach van uw gids die u tijdens al uw avonturen vergezelt.

Het Zuid-Afrika van Talisman laat u kennismaken met precies die hoogtepunten die uw interesse hebben. Onze specialisten kennen ze allemaal en weten zonder moeite de juiste belevingen en verhalen te selecteren die uw Zuid-Afrika reis extra bijzonder maken. Stad, safari of strand? Of juist alle drie in één reis? Laat het maar aan ons over. Wij ontwerpen met u en voor u de ideale rondreis.

Talisman specialisten Evelyn Oostveen, Sheila Luijten, Karin Muntenga en Martine Claessens zijn uw gesprekspartner voor een reisvoorstel op maat. Of wanneer u alvast inspiratie wilt opdoen voor uw volgende reis, dan mag u ze natuurlijk ook bellen. 

Mag Zuid-Afrika op uw verlanglijst voor uw volgende reis? Vraag nu vrijblijvend een reisvoorstel aan of bekijk alvast onze routesuggesties. Deze dienen slechts ter voorbeeld, iedere reis wordt geheel voor u op maat samengesteld.

Lees hier wat andere reizigers van hun Talisman reis door Zuid-Afrika vonden.