Geplaatst op
Gelezen: 104

W e hebben genoten van het mooie weidse landschap. Onze zintuigen maken overuren, geweldig!

Een update van Ingrid

We zijn vrijdag aangekomen in Mumbai en hebben daar toen ’s middags de culinaire wandeling gemaakt. De Indiase culinaire ervaring is zo divers en complex als de regio´s en religies van India. We liepen door de opvallendste eetgelegenheden van Mumbai en de gids vertelde onder andere hoe de mix van aromatische Indiase kruiden met moderne kooktechnieken wordt gecombineerd en hoe op deze manier een selectie van traditionele Indiase gerechten wordt gecreëerd. De tour duurde circa twee uur.

Afgelopen zaterdag zijn we met de trein vertrokken vanuit Mumbai en bevinden ons nu in de staat Gujarat. Er is geen toerist te bekennen en wij zijn veelal de attractie!
Gisteren hebben we een bezoek gebracht aan Sasan Gir, hier hebben we een nature drive gemaakt. We hadden veel geluk en zagen twee leeuwen op ‘honeymoon’.
In de namiddag hebben we wederom een prachtige tempel gezien, pal aan zee. We mochten alleen nergens foto’s maken, heel jammer maar daardoor was het wel een speciaal bezoek en mochten we gemoedelijk meelopen met alle gelovigen, dat voelde heel speciaal!

Vandaag zijn we op de zoutvlakte Little Rann of Kutch geweest. Dit was super gaaf! We hebben de ‘wild ass’ gezien. Dit is een hoefdier dat wordt vergeleken met een ezel, maar qua vorm meer op een zebra lijkt. We hebben genoten van het mooie weidse landschap. Onze zintuigen maken overuren, geweldig!

Culinaire tour in Mumbai

Voor het Laxmi Vilas Paleis

Heerlijke Indiase gerechten aan boord van de Deccan Odyssey

De zoutvlakte Little Rann of Kutch

Little Rann of Kutch

Zout