Geplaatst op

S amen herinneringen maken. Quality time beleven. En uw kinderen én kleinkinderen even helemaal voor uzelf. De reizen die wij mogen ontwerpen voor een gezelschap dat uit drie generaties bestaat kloppen aan alle kanten. Verblijven in privé villa’s met uw eigen gezelschap, avonturen voor jong en oud en vooral genieten van een prachtige tijd met elkaar. Hieronder zetten we wat typisch Talisman suggesties op een rijtje maar er is nog veel meer…. Bel ons gerust op 088-7755900 of kom langs te Breda.

Bijzondere drie-generatie suggesties voor iedere vakantie

ZOMERVAKANTIE 2019

De zomermaanden juli & augustus worden bijna overal ter wereld als ‘hoogseizoen’ bestempeld. Europa en Amerika genieten dan de zomervakantie en voor families met schoolgaande kinderen is het vaak de tijd om een lange reis te maken. Toch zijn er nog fijne plekken te vinden waar u met uw hele familie in de zomermaanden kunt verblijven. Onze specialisten ontwerpen er graag een prachtige reis omheen.

Schuilplaats en wereldsteden
Talisman specialist Ingrid vond een bijzonder luxe schuilplaats in het noorden van Thailand, omgeven door rijstvelden en bergpieken. In deze routesuggestie combineert ze het met twee wereldsteden, maar u kunt natuurlijk ook besluiten om met een luxe strandverblijf te eindigen…

Bekijk de routesuggestie of neem contact op met Ingrid: ingrid@talisman.nl

Een driemaster voor uzelf
De Kroatische kust en de meer dan 1.200 elandjes in de Adriatische zee vormen één van de mooiste vaargebieden van Europa. En Talisman oprichter Joep Bosman heeft nu de meest luxueuze manier om de wateren te bevaren, voor u getest. Het vonnis: in één woord geweldig. Lees meer

Luxe Lodges in Australië
De zomermaanden lenen zich uiterst goed voor een reis naar Australië met de hele familie. En ter plaatse zijn er nog bijzondere lodges te vinden die beschikbaarheid hebben en u kennis laten maken met ‘hun’ Australië. Bekijk hier de routesuggestie ‘Australian Family Adventure’

HERFSTVAKANTIE 2019

Dichtbij en toch ver weg
Talisman oprichter Joep Bosman is woonachtig in Kroatië en verkent vanuit hier dit bijzondere deel van Europa. ‘Culinaire verrassingen gecombineerd met avontuurlijke fiets- en vaarroutes, schitterende autoroutes en geweldige stranden. Er is zoveel te beleven hier!’.

Bekijk de routesuggestie ‘Natuur, Cul(i)tuur en Stadsgewoel’

Veelzijdig Marokko
Reist u met een groot gezelschap dan is het een kunst om, zonder teveel verplaatsingen, toch zoveel mogelijk te beleven. In Marokko is dat goed mogelijk. Hiken door de Atlas, een kookworkshop met de kinderen of een tocht per motor en zijspan door Marrakesh… Dit alles vanuit exclusieve verblijven.
Bekijk het Marokko van Talisman

Neem contact op met Seraphine voor een reisvoorstel op maat: seraphine@talisman.nl of 088-7755900  

Marokko

KERSTVAKANTIE 2019

De aankomende kerstperiode lijkt nog ver weg maar voor onze specialisten is het al bijna te kort dag om nog bijzondere reizen te kunnen boeken. Toch zijn er nog een aantal bestemmingen waar we exclusieve villa’s en onvergetelijke belevingen in een reis met elkaar kunnen verweven. Maar wees er snel bij alstublieft!

Uw eigen camp in de Masai Mara
Verblijf in het exclusieve Governors Private Camp in het hart van de Masai Mara. Dit is het ultieme familieverblijf; met slechts zes tenten heeft u het altijd helemaal voor uzelf. En sluit de reis af aan de kust, waar de villa’s van Alfajiri de perfecte uitvalsbasis zijn voor zon, zee en strand. Lees meer over Kenia of neem contact op met Karin voor meer informatie: karin@talisman.nl

Paradijs voor jong en oud
Mauritius biedt vertier voor jong en oud. Overdag bent u actief in en om het water en ’s avonds geniet u van culinaire hoogstandjes die uit de keuken worden getoverd. Het Four Seasons at Anahita biedt verschillende privé residenties, uiteenlopend van één tot vijf slaapkamers. Lees meer of neem direct contact op met Talisman specialist Ingrid voor een reisvoorstel: ingrid@talisman.nl of 088-7755900

Zuid-Afrika
Wilt u met uw hele familie naar Zuid-Afrika? Helaas is er voor de kerstperiode dit jaar weinig beschikbaarheid meer, maar neem alvast contact met ons op indien u plannen aan het maken bent voor de kerstperiode van 2020. Wij kunnen dan alvast de accommodaties in optie zetten, zodat u verzekerd bent van een topreis. Email naar Sheila, sheila@talisman.nl, of maak een afspraak. 

MEIVAKANTIE 2020

Het is nog even weg, maar voor sommige bestemmingen moet u er op tijd bij zijn. En daarom geven we u alvast een suggestie voor de meivakantie volgend jaar. Laat u het ons weten als wij u van meer informatie mogen voorzien?

Zuid-Afrika
Van een privé villa in de bush tot een privé villa aan de kust, en tussendoor vele hoogtepunten. Een reis naar Zuid-Afrika met de hele familie is onvergetelijk. De exclusieve villa’s van Morukuru lenen zich uitermate goed voor een verblijf met een grote groep. Bekijk hier onze routesuggestie.