Geplaatst op

U w Talisman specialist is uw persoonlijke Talisman. Zij weet precies waar u op welk moment moet zijn. Het ontwijken van de massa, verblijven in die ene perfecte kamer van een kleinschalig hotel of bestemmingen die nu nog te boeken zijn voor de feestdagen… Wij doen u hier alvast wat suggesties. Laat u inspireren en neem contact met ons op voor meer informatie!

Talisman bestemmingen voor ieder seizoen

ZOMER 2019

Seychellen – Six Senses Zil Pasyon
Op het privé eiland Felicité in de Seychellen vindt u geen andere resorts, maar volop privacy. Het Six Senses Zil Pasyon is een oase van rust, waar u uw gehele verblijf op blote voeten van kunt genieten.

Voor de vroege beslissers geldt er een fenomenale vroeg boek korting: boekt u 120 dagen van te voren dan profiteert u van 20% korting op uw verblijf én een gratis upgrade naar All-Inclusive (ontbijt, lunch, diner, dranken, mini-bar, wasservice en transfers). Lees meer

Boekt u uw verblijf voor juni of september en verblijft u minimaal vier nachten dan profiteert u van een korting van 20% en een gratis upgrade naar Fullboard (ontbijt, lunch, diner inclusief) Lees meer

Meer informatie? Talisman specialist Ingrid vertelt u graag meer. Mail naar ingrid@talisman.nl of bel haar op 088-7755900.

Op Safari
Koude nachten maar heerlijk warme dagen; de winter in Botswana (onze zomer) is een zeer geschikt seizoen voor een geweldige safari. September is helemaal een fijne maand: ook de nachten worden wat warmer én u reist na de vakantieperiode dus is het over het algemeen wat rustiger.

Bekijk onze Botswana Safari Special of neem contact op met Safari specialist Karin Muntenga via karin@talisman.nl of telefonisch op 088-7755900.

In de maanden juli en augustus is het droog en koel in Tanzania, een goede reisperiode voor het maken van een onvergetelijke safari. Ter ere van het 30-jarig bestaan van onze partner Selous Safari Company, profiteert u in 2019 en 2020 van speciale tarieven!

Bekijk de special hier. Of neem contact op met Tanzania specialist Seraphine via seraphine@talisman.nl of telefonisch op 088-7755900.

Romantisch Thailand
Een prachtige business class special! Vlieg luxe met Turkish Airlines naar Bangkok, kom uitgerust aan en verken de stad vanuit het trendy Sofitel SO. Vlieg daarna door naar het romantische Belmond Napasai op Koh Samui. Boekt u nu deze business class special dan ontvangt u in het Belmond Napasai een gratis massage van een uur voor twee personen en een Thais diner.
11 dagen/ 9 nachten vanaf € 5.070,- p.p. Lees meer

Lees hier meer over de business class van Turkish Airlines

HERFST 2019

Woestijn, Stad & Strand
Vanaf half oktober worden de temperaturen in de Verenigde Arabische Emiraten draaglijk en wanneer de herfst in volle gang is in Nederland, geniet u hier van een zeer aangenaam klimaat. Heerlijk voor een weekje weg, of in combinatie met bijvoorbeeld Mauritius voor een onbezorgde strandvakantie!

Verblijf in The Empty Quarter in een sprookjesachtig ‘zandkasteel’. 10 dagen/ 8 nachten vanaf € 4.030,- p.p. Lees meer

Combineer Dubai met Mauritius voor een zeer luxe strandvakantie. 11 dagen/ 10 nachten vanaf € 3.340,- p.p. Lees meer

WINTER/KERST 2019

Malediven
Terwijl de dagen in Nederland korter en kouder worden, worden de dagen op de Malediven steeds aangenamer. Een perfecte bestemming voor een romantisch verblijf met zijn tweeën, in een overwater villa van één de geweldige resorts die de Malediven rijk is. Er is nog beschikbaarheid in de kerstperiode, maar wees er snel bij!

Bekijk hier onze routesuggesties voor de Malediven of neem contact op met Talisman specialist Ingrid via ingrid@talisman.nl

Myanmar & Thailand
Avontuur én romantiek is gemakkelijk te vinden in Thailand. Authenticiteit en rust vindt u in Myanmar en daarom is de combinatie van Myanmar en Thailand zo bijzonder.
16 dagen/ 13 nachten vanaf € 4.695,- p.p. Lees meer

Tip van onze specialisten: ‘Het Wa Ale resort in Myanmar is mijn nieuwste ontdekking en zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Thailand! Verwacht hier geen topluxe maar jungle, natuur en avontuur. Absoluut van de gebaande paden, en typisch Talisman!’ Lees meer

Strand Special Maleisië
Combineer Singapore met het paradijselijke Langkawi in Maleisië en sluit de reis af in Kuala Lumpur! Of combineer meerdere hoogtepunten van Maleisie, zoals Penang en Pangkor Island.
11 dagen/ 9 nachten vanaf € 3.120,- p.p. Lees meer

Neem contact op met Maleisië specialist Linda voor meer informatie. Bel haar op 088-7755900 of mail naar linda@talisman.nl