Geplaatst op
Gelezen: 738

I n veel Talisman accommodaties is het goed geregeld; een zwembad voor de volwassenen en verderop een zwembad voor de kleinere kinderen. Reist u met uw partner en heeft u geen zin in gejengel en geplons op de achtergrond dan kunt u dit dus voorkomen. Althans, in de meeste gevallen. Wilt u helemaal zeker zijn dat u kunt genieten van rust en privacy dan weten onze specialisten nog wel typisch Talisman adults only accommodaties. Deze accommodaties bieden te weinig ruimte voor een hele familie of laten kinderen onder een bepaalde leeftijd niet toe. Perfect voor een romantische hideaway en een vakantie van rust, ruimte en veel privacy.

Plekken waar u kunt genieten van rust en stilte

Sri Lanka - Kahanda Kanda

Een verscholen parel in het zuiden van Sri Lanka, gelegen op een schitterende theeplantage en niet ver van het prachtige Galle Fort, een Unesco Werelderfgoed. Geniet van een yogasessie of ochtendduik in alle rust en stilte. De minimumleeftijd voor een verblijf in dit charmante hotel is 12 jaar. Lees meer over Kahanda Kanda

Lapland for lovers

De titel van deze route suggereert genoeg.  Na een verblijf in uw eigen boomhut in het Treehotel (geloof ons; zelfs als uw buren kinderen hebben dan is de kans dat u ze hoort of ziet zéér klein) slaapt u in een charmante chalet, een hutje middenin het bos. ‘Een van de meest gastvrije plekken ter wereld die ik heb mogen ervaren’ aldus Femke, ‘en kilometers ver van de eerste buren’. Zo’n romantische midweek heeft u nog nooit gehad! Wilt u dit arrangement boeken voor het 2019/2020 winterseizoen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

Bekijk onze routesuggestie 'Lapland for lovers'

Stad & Safari

In Kaapstad is Kensington Place een ideale hideaway voor reizigers op zoek naar rust en stilte. Ook hier geen kinderen onder de 12 jaar, en slechts acht suites. Geen vaste tijden voor ontbijt, lunch en diner; heerlijk. Vlieg daarna door naar het noorden van Zuid-Afrika voor een kleinschalige topsafari. In Makweti Safari Lodge zijn ook geen kinderen toegestaan. Kies voor een chalet met eigen zwembadje, heerlijk voor wat verkoeling in de warme middagen, tussen de safari’s door.

Lees meer over Kensington Place

Lees meer over Makweti

Lees onze Travelogue: Thuis bij Makweti Safari Lodge

Bali Bliss

Op Bali zijn geweldige familie-belevingen te vinden maar al net zoveel bijzondere ‘adults only’ hotels. Een van onze favoriete resorts is al jaren The Balé. Een modern resort in een frisse trendy stijl. Uw villa heeft een eigen zwembad, en de spa hier is subliem.

Lees meer over The Balé

Lees over onze recente ontdekkingen op Bali 

Eigenlijk kunnen wij op iedere Talisman bestemming prachtige accommodaties vinden die rust en privacy bieden. Neem daarom gerust contact met ons op, leg uw wensen bij de Talisman specialist neer en laat u verrassen! Vraag vrijblijvend een offerte aan.