Geplaatst op
Gelezen: 210

T alisman reisspecialisten Martine, Evelyn en Marielle hoefden niet lang na te denken over hun favoriete stadshotels, op hele uiteenlopende bestemmingen in de wereld van Talisman.

The Giraffe Manor is de enige plek ter wereld waar u nieuwsgierige giraffes kunt voeren aan de ontbijttafel of vanuit uw slaapkamerraam!

Omgeven door prachtige mangroves en op tien minuten van het drukke stadshart van Abu Dhabi vindt u het Anantara Eastern Mangroves Hotel & Spa. Winkelen of een bezoek aan de moskee; het is allemaal mogelijk! Het hotel beschikt daarnaast over een heerlijk zwembad en een fantastische spa; ontspanning gegarandeerd.

Het One & Only in Kaapstad is het meest luxe resort in town. En dat is al bijzonder, want dit is echt een resort in een wereldstad! Volgens Martine is dit de perfecte uitvalsbasis voor een nadere verkenning van Kaapstad met haar cultuur en historie, prachtige stranden en sprankelende marktjes. Talloze sfeervolle cafes en restaurantjes liggen op een steenworp afstand, en vanuit uw suite heeft u een prachtig uitzicht op de Tafelberg.

The Opposite House in Beijing is volgens Marielle 'the place to be' als u op zoek bent naar een hip design hotel hartje Beijing.

The Giraffe Manor ligt net buiten Nairobi in Kenia, en biedt een unieke ervaring: dit is de enige plek ter wereld waar u nieuwsgierige giraffes kunt voeren aan de ontbijttafel of vanuit uw slaapkamerraam! Martine: 'Dit blijft een unieke plek'.

Het Conrad Hotel in Tokyo heeft een fantastisch uitzicht op de haven van Tokyo en is ideaal gelegen, namelijk op loopafstand van 's werelds grootste vismarkt!

Kensington Place in Kaapstad is een kleinschalige hideaway, op een toplocatie. Martine: 'De ligging van dit boutique hotel is fenomenaal.' Het beroemde V&A Waterfront is dichtbij gelegen en de stad, de haven en de Tafelberg zijn uitstekend zichtbaar vanaf het eigen terras. Er zijn hier maar acht suites, dus een persoonlijke service is gegarandeerd!