Geplaatst op
Gelezen: 649

W e organiseren er steeds meer, de zogenaamde ‘drie generatie reizen’. Vaak een bont familiegezelschap van ouders, kinderen en kleinkinderen met allemaal eigen wensen maar met maar één doel; Quality Time samen doorbrengen. Een onvergetelijke reis maken, die nog lang in de geheugens blijft staan. We vinden het geweldig om deze reizen te mogen organiseren, een hele eer. En een hele puzzel, maar laat dat maar aan onze specialisten over. Die puzzelen graag!

Een onvergetelijke reis maken

Die typisch Talisman elementen die in dit soort reizen verweven zitten, zijn vaak luxe privé villa’s. Zo heeft u de vrijheid en de privacy en hoeft u zich niets aan te trekken van de andere gasten. Landen die zich uitermate goed lenen voor een ‘drie generatie reis’ zijn bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Thailand, Myanmar maar ook Kroatië biedt steeds meer exclusieve villa’s en charters aan.

Thailand: Paradijs op aarde

Bij Thailand denkt u misschien niet meteen aan ‘van de gebaande paden’ maar specialist Ingrid garandeert: ‘In Thailand zijn nog bijzondere accommodaties te vinden, van de gebaande paden waar u maar weinig andere toeristen tegenkomt! Tijdens mijn afgelopen studiereis heb ik in misschien wel de mooiste accommodatie uit mijn Talisman carrière verbleven: Pa Sak Tong in het noorden. Het allermooiste? De Pa Sak Tong Villa heeft drie slaapkamers en de Khum Sak Tong villa heeft zes slaapkamers.  U kunt ook ‘gewoon’ het hele landgoed reserveren. Exclusieve privacy gegarandeerd!’

Lees meer over Pa Sak Tong

Thailand: Butler & Beach

De villa’s van Miskawaan zijn door de Talisman specialisten bezocht en krijgen zonder twijfel het ‘typisch Talisman’ label! Een privé villa met alle service en faciliteiten die u van een sterrenresort mag verwachten. Erg prettig: er zijn villa’s met 4, 5, 6 en zelfs 7 slaapkamers!

Lees meer over Miskawaan

Zuid-Afrika: Exclusieve villa's

In Zuid-Afrika hebben wij een aantal geweldige privé villa’s gevonden en uitgebreid uitgeprobeerd. Een combinatie van de Morukuru Villa’s – één aan de kust en één in de bush – samen met een verblijf in het geweldige Babylonstoren is een absoluut succesnummer.

Lees meer over Morukuru Farm House

Lees meer over Morukuru Ocean House

Lees meer over Babylonstoren

Zuid-Afrika: West Kaap Villa Special

Verblijf in magnifieke villa’s in het geweldige Kwandwe Game Reserve in de Westkaap en in het dorpje Franschhoek in het wijngebied van Zuid-Afrika. Deze routesuggestie dient slechts ter inspiratie en kan volledig naar uw wensen worden aangepast.

Familieprijs o.b.v. zes personen vanaf €22.470,-. Bekijk de routesuggestie

Kroatië: Uw eigen Gulet

Een ideale manier om te reizen met een grote familie: uw eigen Gulet. Dit is een twee of driemaster met een bemanning die u gedurende een week aan boord in de watten legt. Reizen met kinderen aan boord van een Gulet is een groot feest. Waarom? Lees het hier.