Talisman Event 14 januari 2018

Graag nodigen wij u uit…
….om samen met ons het glas te heffen op wederom een mooi reisjaar. We nodigen u graag uit in ons nieuwe thuis, onze eigen reisfabriek in het Brouwhuis te Breda, met het interieur van een Van Nelle fabriekje in het klein. Daardoor is de opzet en omvang wat bescheidener dan u van ons gewend was in de voorgaande jaren. We maken dit jaar ook dankbaar gebruik van alle kennis die we al jarenlang in huis hebben: het leeuwendeel van de presentaties wordt gehouden door onze eigen bestemmingsspecialisten. Mocht uw belangstelling onze ontvangstcapaciteit overstijgen dan plannen we gelijk een volgende receptie. Onze vaste barista Ivo Sechi is er weer, er is een wijnproeverij en er komt culinair vuurwerk uit de regio.

Het programma….
….dat staat nog niet geheel vast. Er wordt nog druk gepuzzeld en u kunt hierin zelf meebeslissen door uw voorkeuren uit te spreken. Al onze bestemmingsspecialisten zijn er ook, om in één op één gesprekken u te informeren en te inspireren.

Het Talisman Event zal rond 10:30 uur beginnen, en de laatste presentatie proberen wij te laten eindigen voor 17:00 uur.   

Praktisch
Zoals gezegd: de opzet is bescheidener, intiemer: we willen maximaal 100 gasten ontvangen. Als er veel animo is dan gaan we gelijk extra data inplannen, we willen eenieder van u ons kantoor laten zien. 

Er is voldoende eigen parkeergelegenheid.

Laat ons hier weten of u er 14 januari bij kunt zijn! Tot die tijd houden wij u op de hoogte. 

Voor nu alvast: Prettige feestdagen.

Het Talisman Team