Talisman Familie Event

Onze Talisman specialisten ontwerpen iedere dag de allermooiste reizen over de hele wereld. Maar waar we extra blij van worden, is het uitdenken en ontwerpen van de perfecte familiereis. Het is dan ook niet gek, dat de specialisten vaak met hun gezin een typisch Talisman familiereis maken. En zo pikken we precies die krenten uit de pap die een familiereis tot een onvergetelijke herinnering maken.

Slapen in een tent middenin de woestijn, waar u per kameel naar toe wordt gebracht? Specialist Annelies vertelt u er graag alles over. Oude forten verkennen en snorkelen met schildpadden om daarna bij te komen op een tropisch strand? Ingrid weet er alles van. U ziet het; onze reisspecialisten staan te popelen om u te mogen ontvangen op 7 oktober en u te mogen inspireren met hun reisverhalen.

De presentaties zijn wat ingekort, zodat wij ook de aandacht van uw kroost vast kunnen blijven houden. En beginnen ze toch te wiebelen, dan is er een ruimte speciaal voor de kleine avonturiers waar ze vermaakt worden met wereldse spelletjes. Ook de culinaire omlijsting is aangepast op een publiek van alle leeftijden.

Niet alleen Thailand, Brazilië, Marokko, Sri Lanka en Bali komen aan bod. Onze specialisten kunnen u ook meer vertellen over bestemmingen als Maleisië, Mexico, India, Zuid-Afrika, de Seychellen, Myanmar en Bhutan. Wilt u graag een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek voor een reis naar een specifieke bestemming? Geeft u dit dan even aan in het aanmeldformulier.

Zien wij u op 7 oktober?

Meld u hier aan (u mag introducees meenemen)


Hoe ziet de dag er uit - zondag 7 oktober

11:00                     
Ontvangst in de Talisman Reisfabriek te Breda

11:15 - 11:35     
Met het hele gezin naar Brazilië - Annelies Hoogenboom

11:45 - 12:05     
Avontuur in Marokko - Annelies Hoogenboom

12:05 - 12:30     
Tijd voor een hapje en een drankje

12:30 - 12:50     
Op ontdekkingstocht door Thailand - Ingrid van der Spoel

13:00 - 13:20     
Sri Lanka en de Malediven; een perfecte combinatie - Ingrid van der Spoel

13:30 - 14:00     
Tijd voor een hapje en een drankje

14:00 - 14:20     
Betoverend Bali - Linda Kanters

14:30                      
Einde dag

Aanmelden voor het Talisman Familie Event