Op reis met de familie

Het is een enorm voorrecht om met je kinderen te kunnen reizen, ze de wereld te laten zien. Ze maken kennis met nieuwe culturen, verruimen hun blikveld en beleven zoveel bijzondere momenten dat ze die de rest van hun leven blijven herinneren. Het brengt je als gezin dichter bij elkaar.

De Travel Designers van Talisman zorgen ervoor dat de kostbare Quality Time zorgeloos en in optima forma beleefd kan worden. Ze helpen u graag met het organiseren van de perfecte familiereis. Het is de allerleukste puzzel die er is; rekening houden met de wensen van ieder gezinslid, de optimale balans tussen inspanning en ontspanning en het zoeken (en vinden) van de perfecte accommodaties. Uw eigen input wordt gemixt met de kennis van de Talisman specialist en resulteert in een unieke reis, helemaal op maat die 100% aan de wensen van ieder gezinslid voldoet.

'Als de mobieltjes liever in de tas blijven omdat er offline veel meer te beleven is, dan noemen wij dat Quality Time.'

Thailand is de meest complete bestemming in Zuid-Oost Azië en een trekpleister voor reizigers uit heel de wereld. Geniet van tropische stranden, prachtige natuur en het wervelende stadsleven. Talisman verstaat de kunst om de 'tourist traps' te vermijden en laat u kennis maken met het echte Thailand. 
Vraag vrijblijvend een reisvoorstel naar Thailand aan

Zuid-Afrika is een geweldige bestemming voor een reis met het hele gezin. De wegen zijn goed begaanbaar zodat u gemakkelijk zelf kunt rijden. De accommodaties die Talisman voor u selecteert zijn uiterst comfortabel en exclusief. Er zijn prachtige routes die u van Kaapstad, langs de kust, naar het wijngebied brengen om te eindigen met een malaria-vrije safari in de Westkaap. De Talisman specialisten stellen graag de perfecte route voor u samen!

Neem contact op met Zuid-Afrika specialist Sheila

Kangoeroes spotten in het wild, leren surfen en kamperen op het strand: Australië is een geweldige bestemming voor een reis met het hele gezin. Het land beschikt over de meest uiteenlopende landschappen: van droge woestijn tot uitgestrekte wijngaarden, exotische stranden en tropisch regenwoud. Uw Talisman specialist selecteert unieke lodges op plekken die zelfs voor locals onbekend zijn, en laat u op een unieke manier kennismaken met Down Under.

Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan.

De grootste zandbak ter wereld helemaal voor uzelf: Namibië is uniek en uitermate geschikt voor een reis met kinderen. Laat het maar aan Namibië specialist Seraphine over om uw reis te ontwerpen; zij zorgt ervoor dat jong en oud geniet van alles dat deze bestemming te bieden heeft. Avontuur en ontspanning wisselen elkaar in een aangenaam tempo af. Of u nu met een gids reist, zelf rijdt of van plek naar plek vliegt: iedere reis door dit land is een reis die u voor altijd bij blijft.

Misschien is Sri Lanka niet meteen de eerste bestemming waar u aan denkt als u met het gezin op vakantie gaat. Maar toch… Deze veelzijdige bestemming heeft alles in zich voor een memorabele familiereis! Historische steden, rustige stranden, natuur, theeplantages en zelfs spannende safari’s!  

Iedere streek in Vietnam heeft zijn eigen karakter en bijzonderheden: van historische gebouwen, charmante dorpjes en uitgestrekte delta's tot fascinerende bevolkingsgroepen, sprookjesachtige baaien met grillig karstgebergte en ongerepte stranden. Evelyn, de Talisman Vietnam specialist, weet moeiteloos de mooiste route voor u en uw gezin te selecteren.

Neem contact op met Evelyn voor een reisvoorstel op maat