Kroatië Event 25 maart 2018

Ik ben Joep Bosman en wellicht komt mijn naam u bekend voor aangezien ik 25 jaar geleden Talisman heb opgericht. Eind 2016 ben ik een nieuw ‘reisleven’ begonnen (onder de paraplu van Talisman) en heb ik een reisorganisatie in Kroatië opgericht: Local Heroes. Ik heb gedurende 1,5 jaar het grootste deel van mijn tijd in Kroatië doorgebracht en daar een heel bijzonder ‘Typisch Talisman’ programma gecreëerd. Samen met een aantal superspecialisten ter plekke, onze ‘local heroes’, heb ik het beste van het beste uitgeprobeerd en geselecteerd. Schitterende accommodaties, culinaire verrassingen, maar vooral ook veel bijzondere belevenissen. Dat alles in een uitgekiende logistiek en altijd ver van de massa!

In 2017 hebben we zeer succesvol proefgedraaid en we zijn nu zo ver dat we onze neus wat meer aan het venster steken. Ik nodig u bij deze dan ook hartelijk uit om op zondag 25 maart in ons kantoor in Breda nader kennis te komen maken met al het moois dat Kroatië te bieden heeft. De deur gaat om 14.00 uur open en mijn Kroatie presentatie begint om 15:00 uur. We schenken een heerlijk glas wijn van de befaamde Stancija Meneghetti, ons favoriete hotel in Istrië. En natuurlijk serveren we daar een heerlijk Kroatisch hapje bij. Ik verwelkom u graag!!

Meld u hier aan voor het Kroatië event >

PS We hebben ook een prachtige familiereis ontwikkeld, die Slovenië combineert met Kroatië. Die wordt begin volgende week op de website gelanceerd. Hier alvast een voorproefje: Herbal Glamping.