ONTDEK BARBADOS

Het tropische Barbados is een vrijwel plat eiland. Het hoogste punt, de top van Mount Hillaby, ligt op slechts 340 meter hoogte, maar biedt wel prachtig uitzicht op de suikerrietplantages, de groene bossen en de mooie stranden die het eiland omringen. U kunt hier heerlijk tot rust komen, maar ook de activiteit opzoeken.


Typisch Talisman

Barbados is een heerlijke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust, activiteit of een combinatie hiervan. Wij spelen in op deze wensen en kozen de beste accommodaties die als perfecte uitvalsbasis dienen om zowel de stranden als het binnenland en de onderwaterwereld op niveau te kunnen verkennen.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Barbados. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Wij selecteerden uitsluitend de meest bijzondere en luxe hotels en resorts op Barbados. Deze bevinden zich alle aan de idyllische westkust van het eiland, dat ook wel bekend staat als de Platinum Coast. Laat u betoveren door de Caribische sferen van topresorts als The Colony Club en Sandy Lane.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Barbados

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Barbados. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

  • Ronda Espinosa
    Ronda Espinosa

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

  • Offerte aanvragen
  • Vraag een maatwerkbrochure aan voor maximaal drie bestemmingen. Indien u twijfelt tussen meer landen adviseren wij u, om eerst even te bellen. Brochure aanvragen

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.