ONTDEK CANADA

Canada is het op een na grootste land ter wereld. De enorme oppervlakte van het land bestaat uit veelzijdige landschappen; van spiegelgladde meren tot ruige bergketens, wilde rivieren, eindeloze prairies en dichtbegroeide dennenwouden. Pure wildernis! Door de uitstekende staat van het wegennetwerk kunt u de mooiste plekjes van Canada heel goed met een huurauto verkennen.


Typisch Talisman

De indrukken die u opdoet tijdens een reis door Canada zijn al heel indrukwekkend op zich. Talisman zorgt dat elke reis nog iets extra's heeft: een bijzondere wildernislodge midden in de natuur, een culinaire tocht door Vancouver of een zoektocht naar orka's zijn slechts enkele voorbeelden.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Canada. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Op elke plek kiezen voor de beste of meest bijzondere accommodaties. Of dit nu een lodge is omringd door immense bergketens, een boutique hotel middenin een van de bruisende steden, een paar dagen aan boord van een privéjacht of in een luxe wildernis camp: de mogelijkheden zijn ongekend.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Canada

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Canada. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.