ONTDEK GRENADA

Klein in formaat, groot in karakter. Het 'kruideneiland' Grenada biedt niet alleen waanzinnig mooie baaien en parelwitte stranden, maar ook prachtige natuur, met groente- fruit- en kruidenplantages, ongerepte regenwouden, watervallen, kratermeren en een adembenemende onderwaterwereld. De kleurrijke bevolking is heel vriendelijk. Hun hartelijkheid en de altijd aanwezige reggae en calypsomuziek werken aanstekelijk.


Typisch Talisman

Grenada is net als Barbados een heerlijke bestemming voor zowel de rustzoeker als de actieve reiziger. Vanuit de twee topresorts die wij op dit eiland selecteerden kunt u genieten van de meest idyllische stranden en erop uit trekken.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Grenada. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek priveavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Uit het uitgebreide hotelaanbod op Grenada koos Talisman twee toppers: het luxueuze Spice Island Beach Resort, gelegen aan het mooiste strand van het eiland, en Laluna, een kleinschalig romantisch pareltje aan een van de intiemste baaien.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Grenada

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Grenada. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.