ONTDEK MEXICO

‘La vida es sueño’, het leven is een droom - in een land als Mexico geldt dat misschien nog wel meer dan in andere landen.Wanneer u door Mexico reist, is het onmogelijk om aan dit bijzondere aspect voorbij te gaan, want de dromerige, ‘magisch-realistische’ sfeer is overal. Ontdek de Mexicaanse keuken, de Latijns-Amerikaanse barokarchitectuur, spectaculaire berglandschappen, honderden tempels en piramides en de prachtige Caribische stranden.


Typisch Talisman

Met Talisman ervaart u het beste van Mexico en bekijkt al het moois wat het land te bieden heeft vanuit een bijzondere invalshoek. De ingrediënten voor een unieke reis zijn in dit land in ruime mate voorhanden. 

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Mexico. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.


Accommodaties

Talisman maakte een uitgelezen selectie van hotels die u het beste van het land op unieke wijze laat beleven.

Alles accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden! 

Alles reisverslagen


Meer over Mexico

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Mexico. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.