ONTDEK ST.LUCIA

St. Lucia is zonder twijfel het juweeltje van de Caribbean. Dit prachtige eiland is gezegend met ongerept regenwoud, indrukwekkende vulkaankegels, een sublieme onderwaterwereld, heerlijke stranden en een altijd stralende zon. Het eiland ademt een exotische sfeer, met een vleugje Franse en Engelse invloed, wat u vooral terugziet in bouwstijlen en de menukaart.


Typisch Talisman

Het is veelal gebruikelijk om tijdens een vakantie op St. Lucia in een hotel te verblijven en vanuit hier te ontspannen en uitstapjes te maken. Talisman biedt u echter ook de mogelijkheid om verschillende plekjes te combineren en op deze manier zowel de levendigheid als de rust van het eiland te ervaren.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in St. Lucia. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Er is op St. Lucia een groot aanbod aan hotels. Talisman haalde de krenten uit de pap en selecteerde alleen de allerbeste. Of u nu in een charmant boutique hotel in de glooiende heuvels van het noorden verblijft, of in een superluxe resort aan het mooiste strand in het zuiden; u zult genieten!

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over St.Lucia

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in St. Lucia. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.