ONTDEK NOORD AMERIKA

Noord-Amerika is een enorm continent, bestaande uit de 50 Verenigde Staten, Canada, Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Op dit moment bieden wij uitsluitend rondreizen door Canada, het op een na grootste land ter wereld, Mexico en de tropische Cariben. Maak een fascinerende rondreis door Canada's veelzijdige landschappen, een walhalla voor natuurliefhebbers en avonturiers, of ontspan op een van de Caribische eilanden.


Landen

Talisman heeft zich in Noord-Amerika gespecialiseerd in Canada, Mexico en de Caribische eilanden Barbados, Grenada, St. Barth en St. Lucia. Elke bestemming heeft zijn eigen charmes en karakter, waar we u graag kennis mee laten maken.

Alle landen in Noord-Amerika


Reisperiode

Door de enorme grootte van Noord-Amerika kent dit continent vele seizoenen. Afhankelijk van uw bestemming heeft u te maken met een regenseizoen of juist strenge winters. Wilt u meer weten over de meest geschikte reisperiode, raadpleeg dan onze klimaattabel.

Wanneer is de beste reisperiode?

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.