ONTDEK AUSTRALIË

Australië spreekt tot de verbeelding. Dit veelzijdige land, met een enorme oppervlakte, beschikt over 's werelds meest uiteenlopende landschappen; van droge hete woestijnen tot uitgestrekte wijngaarden, exotische stranden en tropisch regenwoud. Ook vindt u hier bruisende moderne steden en lieflijke dorpjes en wordt u betoverd door de magie van de eeuwenoude Aboriginal cultuur.


Typisch Talisman

Australië is een exclusieve bestemming op zich. Talisman tilt dit niveau naar een nog hoger level, met unieke lodges op plekken die zelfs voor de locals onbekend zijn en onvergetelijke belevenissen.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Australië. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Aan bijzondere accommodaties geen gebrek in Australië! Of dit nu een kleinschalig exclusief tentenkamp bij Ayers Rock is, een superluxe lodge op een tropisch eiland, een suite op een ranch of een boutique hotel in de stad; u zult er genieten.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Australië

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Australië. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.