ONTDEK NIEUW ZEELAND

Nieuw-Zeeland is de bestemming voor de natuurliefhebber. Dit veelzijdige land staat bekend om haar ongerepte natuur met besneeuwde bergtoppen, diepe fjorden, thermale geisers en subtropisch regenwoud en bijzondere diersoorten als de inheemse kiwi, pinguïns en ontelbaar veel schapen. Het land is heel goed zelf per huurauto te bereizen, wat het een hele fijne bestemming maakt waar u uw eigen tempo kunt bepalen.


Typisch Talisman

Een reis naar deze droombestemming kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij combineren de overweldigende landschappen met unieke accommodaties en fascinerende activiteiten, als helikoptervluchten of unieke wijntours.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Nieuw-Zeeland. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek priveavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Ook in Nieuw-Zeeland selecteerden we alleen de allerbeste accommodaties, van de beroemde Huka Lodge, waar onze koning en koningin tijdens hun huwelijksreis verbleven, tot luxe suites midden in de wildernis, aan de oever van een spiegelglad meer of op de rand van een klif.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Nieuw Zeeland

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Nieuw-Zeeland. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.