(informatie bijgewerkt op 25 maart 2020)

Reizen t/m 6 april 2020
Op dit moment geldt dat Talisman alle reizen met vertrek tot en met 6 april 2020 kosteloos annuleert. Reizigers ontvangen een reistegoed in de vorm van het SGR Corona voucher ter waarde van uw (aan)betaalde reissom. Dit voucher is vanaf de afgiftedatum één jaar geldig en kan worden ingezet op een nieuwe reis. De boeking voor een nieuwe reis dient binnen de geldigheid van het voucher te worden gemaakt, maar mag ook op een later moment plaatsvinden.

Reizen vanaf 7 april 2020 met inreisbeperkingen
Vertrekt u op 7 april 2020 of later en heeft uw bestemming inreisbeperkingen, of worden er geen vluchten meer uitgevoerd, dan zal Talisman de reis kosteloos annuleren. Ook dan ontvangt u een SGR Corona voucher ter waarde van uw (aan)betaalde reissom.

Reizen vanaf 7 april 2020 zonder inreisbeperkingen
Voor deze reizen geldt dat er op dit moment nog geen aangepaste reisvoorwaarden zijn. Een annulering voor een reis valt onder de reguliere reis- en annuleringsvoorwaarden. Er wordt geen SGR Corona voucher verstrekt.

Verplaatsen in plaats van annuleren
Om annuleringskosten te besparen, kunt u er voor kiezen om de reis te verplaatsen naar een nieuwe vertrekdatum. Zowel luchtvaartmaatschappijen als lokale partners kunnen flexibel omgaan met datumwijzigingen, waardoor kosten kunnen worden beperkt.

Restantbetaling
Indien u nog een restantbetaling dient te voldoen willen wij u vragen om deze binnen de door Talisman gestelde betalingstermijn te voldoen. Zoals u kunt begrijpen heeft Talisman ook verplichtingen naar onze leveranciers ter plaatse. Het niet betalen van uw restantbetaling kan ten koste gaan van de uitvoering van uw reis.