Great Plains Wild Studio

Bent u een liefhebber van natuur en wildlife, dan zijn Botswana en Kenia bestemmingen die hoogstwaarschijnlijk hoog op uw wensenlijst prijken. Een verblijf in de Okavango Delta of Masai Mara zal u voor altijd bijblijven, nóg meer wanneer u een goede camera meeneemt om de ontmoetingen met groot en klein wild voor altijd vast te leggen.


Tussen november 2017 en maart 2018 worden er door Great Plains Conservation Wild Studios in een aantal camps in Botswana en Kenia 4-daagse (3 overnachtingen) fotoworkshops georganiseerd. Onder begeleiding van een professionele fotograaf leert u het beste uit uw camera te halen om vervolgens thuis te komen met prachtige foto's. Of u nu een beginner bent of al wat verder gevorderd; de workshop wordt op uw ervaring afgestemd. Twijfelt u nog? We geven u graag tien redenen om deel te nemen aan een van deze fotografie workshops!

Camps & Startdata
Botswana - Selinda Camp
Op maandagen en donderdagen tussen 10 januari en 31 maart 2018

Kenia - Ol Donyo Lodge
Workshops starten op elke maandag in de periode tussen 6 november 2017 en 31 maart 2018.

Kenia - Mara Expedition Camp
Workshops starten op elke donderdag in de periode tussen 9 november 2017 en 31 maart 2018.

Uiteraard zijn deze 4-daagse workshops perfect te combineren met een safarirondreis door Botswana of Kenia.

Let op! Er is beperkte beschikbaarheid voor deze bijzondere workshops; de camps zijn kleinschalig en de workshops worden uitsluitend op bovenstaande dat aangeboden. Neem daarom bij interesse snel contact op met Natasja zodat zij alvast het een en ander voor u in optie kan zetten!  

Bel 088-7755900 of mail Natasja op natasja@talisman.nl