Seabourn cruises: elegantie en avontuur

Grootschalige cruises, daar houden we bij Talisman niet zo van. Een cruise aan boord van een van de Seabourn cruises staat in het teken van elegantie en avontuur. De routes worden met veel zorg en aandacht geselecteerd en nemen u mee naar plaatsen waar de grote cruiseschepen niet kunnen komen. Met nooit meer dan 300 suites aan boord mogen de cruises van Seabourn met recht ‘boutique’ worden genoemd. 

Dineren op Michelinsterren niveau

Aan boord zal het u nooit of te nimmer aan iets ontbreken. Zodra u voet op het schip zet, geniet u van heel veel extra’s en een ‘all inclusive concept’. Dineren op Michelinsterren niveau en gezellige barretjes waar u de andere gasten aan boord kunt ontmoeten. Uw minibar in uw suite is goed gevuld en vergeet ook niet te genieten van de weldadige massages en wellness behandelingen aan boord!

Tijdens uw cruise maakt u natuurlijk heel veel uitstapjes. Maar dan wel op de Seabourn manier. Dat betekent uniek, kleinschalig en ver weg van de massa. Onvergetelijke herinneringen creëren dus. Fietsen door prachtige natuur, of met een gespecialiseerd gids op wandelingen door niemandsland. Kajakken over spiegelgladde meren of vaart maken in een zodiac terwijl u walvissen spot...

Verschillende routes

Seabourn biedt enorm veel verschillende routes aan, variërend in aantal dagen en gebied. Bijna ieder continent wordt door de luxe cruises van Seabourn bevaren.  Heeft u interesse in een cruise met Seabourn, neemt u dan gerust contact op met een van de Talisman specialisten. Zij gaan met veel plezier voor u aan de slag, en maken van uw cruise een volledige rondreis met bijzonder en typisch Talisman begin – en eindpunt. Neem contact op met Seabourn specialist Krystel van der Stoep voor een advies op maat.