Seabourn cruises: elegantie en avontuur

Grootschalige cruises, daar houden we bij Talisman niet zo van. Niet zo lang geleden kregen wij het product ‘Seabourn’ onder ogen, en na het zien van de presentatie en de kennismaking met de cruises werden we direct enthousiast.

Een tocht aan boord van een van de Seabourn cruises staat in het teken van elegantie en avontuur. De routes worden met veel zorg en aandacht geselecteerd en nemen u mee naar plaatsen waar de grote cruiseschepen niet kunnen komen. Met nooit meer dan 300 suites aan boord mogen de cruises van Seabourn met recht ‘boutique’ worden genoemd. 

Dineren op Michelinsterren niveau

Aan boord zal het u nooit of te nimmer aan iets ontbreken. Zodra u voet op het schip zet, geniet u van heel veel extra’s en een ‘all inclusive concept’. Dineren op Michelinsterren niveau, en gezellige barretjes waar u de andere gasten aan boord kunt ontmoeten. Uw minibar in uw suite is gevuld met uw lievelingsdrankjes. Vergeet ook niet te genieten van de weldadige massages en wellness behandelingen aan boord!

Tijdens uw cruise maakt u natuurlijk heel veel uitstapjes. Maar dan wel op de Seabourn manier. Dat betekent uniek, kleinschalig en ver weg van de massa. Onvergetelijke herinneringen creëren dus. Fietsen door prachtige natuur, of met een gespecialiseerd gids op onvergetelijke wandelingen door niemandsland. Kayakken over spiegelgladde meren of vaart maken in een zodiac terwijl u walvissen spot...

Verschillende routes

Seabourn biedt enorm veel verschillende routes aan, variërend in aantal dagen en gebied. Bijna ieder continent wordt door de luxe cruises van Seabourn bevaren.  Heeft u interesse in een cruise door de volgende gebieden, neemt u dan gerust contact op met een van de Talisman specialisten.

Voor een aantal van de routes geldt nu een zeer aantrekkelijk tarief vanaf € 3.499,- per persoon.
Neem hierover snel contact met ons op zodat we de beschikbaarheid direct voor u kunnen bekijken! 

Wilt u meer weten over Seabourn en de routes die wij aanbieden? Wij kunnen uw route verlengen met een landarrangement en uiteraard de intercontinentale vluchten toevoegen aan uw reisplanning. 
Neem contact op met één van onze reisspecialisten. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie!