18-day Africa's Indian Ocean Gem
Een cruise waar ons hart direct sneller van begint te kloppen, deze reis van Kaapstad naar de Seychellen. Een perfecte mogelijkheid om er nog wat dagen in Kaapstad vooraf bij te boeken en wat langer op de paradijselijke eilanden van de Seychellen te verblijven. En tussendoor geniet u 18 dagen van topservice, heerlijke maaltijden en bijzondere excursies. 

12 februari
Uw reis begint in Kaapstad. Wilt u nog wat meer van de stad zien, dan zorgen wij ervoor dat u een paar dagen voor uw afvaart arriveert. U verblijft bijvoorbeeld in het gracieuze Cape Grace of het kleinschalige MannaBay. Op 12 februari stapt u aan boord van de Seabourn Sojourn voor een fenomenale cruise.

13 februari: Kaap de Goede Hoop
U vaart vandaag langs Kaap de Goede Hoop, de traditionele route die de schippers van weleer ook namen. U vaart om het zuidelijke puntje van het continent, waar de Atlantische en de Indiase oceaan elkaar ontmoeten.  

14 februari
Dag op zee  

15 februari: Durban
U arriveert in Durban, een levendige havenstad met prachtige stranden.  

16 februari: Richards Bay
Het Hluhluwe Umfolozi Game Reserve is beroemd om de populatie neushoorns, en het vele andere wild. Vandaag kunt u, als u dat wilt, tijdens een safari op zoek naar wilde dieren!  

17 & 18 februari
Dagen op zee  

19 februari: Ilha de Mocambique – Mozambique
Dit kleine eilandje voor de kust van het Afrikaanse land Mozambique staat op de lijst van UNESCO Werelderfgoederen. U struint over kiezelstraatjes langs indrukwekkende bouwwerken. De Nossa Senhora de Baluarte kerk uit 1522 is het oudste Europese gebouw op het zuidelijk halfrond. Het Sao Sebastiao fort werd in 1608 gebouwd om Nederlandse aanvallen af te weren… Combineer dit met de turquoise wateren en het witte strand voor een ‘picture perfect’.

20 februari
Dag op zee  

21 februari: Nosy Be, Madagascar
Nosy Be betekent ‘groot eiland’ en heeft een unieke flora en fauna, evenals culturele tradities die heel anders zijn dan op het Afrikaanse vasteland. 90% van de planten en dieren in Madagaskar zijn endemisch. De grootste aantrekkingskracht van Nosy Be zijn toch wel de koraalriffen die om het eiland heen liggen. Maar ga ook op zoek naar de beroemde lemuren, die u in het Lokobe Natural Reserve kunt spotten.  

22 & 23 februari: Dagen op zee  

24 februari: Zanzibar, Tanzania
Eens een centrum voor handel door handelaren uit Perzië, nu een UNESCO Werelderfgoed. U kijkt uw ogen uit in Stone Town op Zanzibar. Het oude fort, het huis waar Dr. Livingstone eens woonde en de Hamamni Perzische baden die in de 18e eeuw zijn gebouwd… u komt hier tijd te kort.  

25 februari: Mombasa, Kenia
Mombasa was eens een belangrijk handelspunt tussen het rijke continent Afrika en de rijken van China, India, het Midden Oosten en later Europa. Het was een van de belangrijkste steden aan de Swahili kust die een unieke Islamitische cultuur ontwikkelde met een kosmopolitische flair. Omani, Portugezen, Britten en Ottomanen hebben hier geheerst, en deze invloeden zijn vandaag de dag nog steeds aanwezig.  

26 t/m 29 februari: Op zee  

1 maart 2020: Victoria, Mahe, Seychellen
Deze archipel bestaat uit 115 eilanden, verdeeld over granieteilanden, koraaleilanden en atollen. Dit tropische paradijs is het eindpunt van uw cruise, maar is het ook het eindpunt van uw reis? Laat uw Talisman specialist uw reis met nog een paar dagen verlengen, in één van de resorts die de Seychellen rijk is. Wat denkt u bijvoorbeeld van het onbezorgde blote voeten gevoel in het Six Senses Zil Pasyon of het superluxe Four Seasons Resort Seychelles at Desroches Island?