16 maart: Indonesië
Op het eiland Pulau in Indonesië vindt u een charmante en koloniale sfeer. Oude gebouwen worden overschaduwd door gigantische bomen die de Nederlanders ooit uit Suriname meenamen. Met dank aan de haven en de goede aanvoer van water werd Sabang een belangrijke haven voor kolen; schepen onderweg naar Europa en Azië bevoorraden hier. Bezoek lokale restaurantjes, markten en vergeet ook de prachtige stranden niet. Het rif nabij Sabang is geweldig om te snorkelen!

17 maart: Thailand
U komt aan in Phuket, voor velen spreekt deze bestemming tot de verbeelding. Witte zandstranden, helderblauwe oceaan en weelderig beboste heuvels. Ook hier kunt u van boord, en mogen wij een suggestie doen? Verken het prachtige Phang Nga Bay tijdens een cruise.

18 maart: Maleisië
De 90 eilanden die de Langkawi groep vormen zijn nog relatief authentiek en kennen slechts 30.000 inwoners. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen; van een tocht per kabelbaan tot een avontuur in de mangroven en vleermuisgrot…

19 maart: Maleisië
In 1786 werd Penang stad gesticht als handelspost door de Britten en vandaag de dag vindt u hier een hedendaagse metropool met historische charme.

20 maart: Maleisië
Verken de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur. Moskeeën en Tempels staan naast indrukwekkende gebouwen en worden omgeven door prachtig aangelegde stadsparken.
Ga er samen met een gids, of juist met zijn tweeën, op uit om de stad te verkennen. Struin door de parken en geef u over aan de serene rust in de tempels.