De superdeluxe resorts van One & Only liggen op de meest prachtige locaties ter wereld: van Kaapstad tot de Malediven en de Blue Mountains in Australië tot het zonovergoten Mauritius. Wanneer u verblijft in een One & Only resort dan is een onovertroffen luxe verblijf gegarandeerd, één van de redenen dat onze specialisten de resorts zo graag in uw reis opnemen. Wat de resorts verder zo bijzonder maakt is dat het niet uitmaakt met wie u hier verblijft; met uw gezin of romantisch met zijn tweeën, een vriendengroep of met de hele familie. Ieder verblijf in een One & Only resort wordt helemaal afgestemd op de wensen van de reiziger.

Reist u met Talisman, dan wordt uw hele reis op maat voor u ontworpen. De onvergetelijke momenten tijdens uw reis zitten in de kleinste details. Dat weten onze specialisten maar al te goed. Het is dan ook erg prettig om samen te werken met partners die de kunst van gastvrijheid, en het overtreffen van verwachtingen, ook hebben verstaan. One & Only is zo'n partner: voorafgaand aan uw reis spreken ze het liefst zoveel mogelijk door, zodat u eenmaal ter plaatse enkel hoeft te doen waar u voor komt: ontspannen vakantie vieren.  

SEPTEMBER SPECIALS ONE & ONLY

One & Only heeft een aantal prachtige specials gelanceerd voor de maand september. Dat betekent dat wanneer u in deze maand boekt, u in verschillende resorts profiteert van fikse kortingen en vele extra’s. De Talisman specialisten selecteerden de mooiste specials én gieten deze vast in een routesuggestie voor u. Laat u inspireren en neem vooral contact op indien u meer informatie wenst, of wanneer wij vrijblijvend voor u een reisvoorstel mogen samenstellen.

ONE & ONLY SPECIAL KAAPSTAD EN MAURITIUS

September Special: U ontvangt 10% korting op de kamerprijs én uw vierde nacht gratis in Kaapstad. Op Mauritius profiteert u van maximaal 45% korting op uw kamerprijs, plus een upgrade naar halfboard (in het laagseizoen)!

ONE & ONLY SPECIAL MALEDIVEN

Één van de beste resorts op de Malediven: het One & Only Reethi Rah.  Wat onze specialisten betreft een droomverblijf. 'Persoonlijke service lijkt hier te zijn uitgevonden. Uw kleding hangt al in uw kast voor u uw luxe suite binnenstapt!''

U profiteert van 10% korting op de kamerprijs en indien van toepassing een fikse vroegboekkorting én gratis boottransfers.

ONE & ONLY SPECIAL MEXICO

September Special: U ontvangt $100 resort-credit en een gegarandeerde upgrade bij boeken. In deze reis is de 7=5 special verwerkt. Wanneer u zeven nachten verblijft, betaalt u er slechts vijf. En uw retourtransfer naar de luchthaven is ook inbegrepen.

ONE & ONLY RWANDA

Talisman specialist Martine reist van 28 augustus t/m 8 september door Rwanda voor een hernieuwde kennismaking met deze bijzondere bestemming. Met de komst van luxe hotelmerken zoals het One & Only heeft dit land zich rap tot een typisch Talisman bestemming ontpopt. Volg Martine’s avonturen via de social media kanalen van Talisman of neem contact met haar op na 8 september om uw reis door Rwanda te plannen.

September Special: 10% korting op een gecombineerd verblijf van 3 nachten in het One & Only Gorilla’s Nest en 2 nachten in Nyungwe House op basis van volpension en twee activiteiten per dag. Mail Martine

ONE & ONLY AUSTRALIË

Het beste recept om van uw jetlag af te komen? Rij na aankomst in Australië niet naar het drukke Sydney maar verblijf eerst een aantal nachten in het serene One & Only Wolgan Valley in de Blue Mountains. Slapen, wandelen, uitrusten en genieten van formidabele maaltijden om u vervolgens over te geven aan het ritme van de stad. Boekt u voor eind september dan profiteert u van kortingen die oplopen tot 20% op uw verblijf in Wolgan Valley! Bekijk de accommodatie hier