Talisman Event

Een Typisch Talisman Event...

... We hebben in januari al eens proef mogen draaien met een gevarieerd Talisman Event in onze eigen reisfabriek te Breda. De reacties waren enthousiast, zowel van onze reizigers alsmede van onze bestemmingsspecialisten.

En daarom nodigen we u graag weer uit! Op 10 juni kunt u weer volop inspiratie komen opdoen, gebruik makend van alle kennis die wij al jarenlang in huis hebben. Het leeuwendeel van de presentaties zal namelijk weer worden gehouden door onze eigen bestemmingsspecialisten.

Ook deze keer vragen wij u weer graag om input. Welke bestemmingen ziet u graag in een presentatie? Geef het door bij uw aanmelding! 'De meeste stemmen gelden' en van de populairste bestemmingen zal er een presentatie gehouden worden. Zit de bestemming van uw voorkeur niet in de uiteindelijke presentatie planning? Dat is geen probleem: wij plannen graag een persoonlijke afspraak in bij één van onze reisspecialisten.

Ook zullen er kleinere, interactieve sessies worden gehouden van landen die minder populair zijn maar wel een podium verdienen.

Het Talisman Event zal rond 10:30 uur beginnen, en de laatste presentatie proberen wij te laten eindigen voor 17:00 uur.   

Bent u erbij? Meld u hier aan!