TALISMAN

Talisman is in 1991 opgericht als Maleisië specialist. Sindsdien is Talisman uitgegroeid tot een toonaangevende reisorganisatie in het exclusieve marktsegment. Het leveren van maatwerk en het bieden van zo hoog mogelijke kwaliteit is altijd het uitgangspunt geweest. Door ons uiterst flexibele concept zijn geen twee reizen hetzelfde en bent u altijd gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.


De Tien van Talisman

Bekijk hier ‘De Tien van Talisman’, de tien redenen waarom uw maatwerkreis bij Talisman geboekt moet worden.

Lees meer


Onze Experts

Talisman beschikt over een team van zeer ervaren landenspecialisten. Het zijn bevlogen reizigers die hun bestemmingen van haver tot gort kennen. Daarnaast zijn het volwaardige gesprekspartners voor zelfs de meest ervaren reizigers.

Lees meer


Vacatures

Talisman travel design organiseert al 25 jaar exclusieve maatwerkreizen en wordt geroemd om haar persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van onze reizigers samen met de kennis van onze specialisten worden gecombineerd tot bijzondere reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Bij Talisman werken naast 11 bestemmingsspecialisten ook nog eens 11 fulfilmentmedewerkers. Een klein en hecht team met gezellige collega’s. In augustus verhuizen we van Dordrecht naar Breda, waar we ons vestigen in het ‘Brouwhuis’, de voormalige brouwerij vlakbij het station.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.