In 2007 maakte Astrid voor het eerst kennis met Talisman, toen ze aan het einde van haar toeristische opleiding zocht naar een geschikte plek voor haar afstudeerstage. Talisman bleek een goede match. Na het afronden van haar stage en het behalen van haar diploma, bleef Astrid in dienst. In de jaren die volgden was ze werkzaam op verschillende afdelingen en raakte ze van alle markten thuis. Van het maken van bevestigingen en reispapieren tot ticketing, het schrijven van teksten, de nieuwsbrief en websiteonderhoud. Erg veelzijdig, maar de echte feeling met de bestemmingen miste. Na negen jaar werkzaam te zijn geweest op de back office verhuisde Astrid daarom naar de voorgrond van Talisman om aan de slag te gaan als bestemmingsspecialist. 

Ik hou van veelzijdigheid in een bestemming en combineer graag natuur met cultuur en, als het even kan, een stukje rust bij voorkeur aan een idyllisch strand.

Midden Oosten

“Mijn voorkeur ligt al jaren bij Azië. Ik hou van veelzijdigheid in een bestemming en combineer graag natuur met cultuur en, als het even kan, een stukje rust bij voorkeur aan een idyllisch strand. Azië heeft dat allemaal.” Eerder bezocht Astrid al landen als Thailand en Vietnam, maar om van start te gaan bij Talisman begint Astrid in het Midden Oosten. “Voor mij een geheel nieuwe bestemming. Altijd spannend, maar mijn bezoek aan Oman en de Verenigde Arabische Emiraten is heel goed bevallen. In Oman is het superleuk en daarnaast ook heel goed te doen om een selfdrive te maken. De flexibiliteit is heerlijk en zelf scheuren door de woestijn een waar avontuur.“

Verrassende combinaties

Tijdens haar studiereis bezocht Astrid ook de emiraten Dubai en Abu Dhabi; beide ideaal om aan onze natte herfst en koude winter te ontsnappen. Ook wanneer je maar een weekje weg wilt, want beide emiraten liggen op de relatief korte vliegduur van een kleine zeven uur. “En je kunt hier zoveel leuke combinaties maken! Een paar nachten in een hotel in hartje stad, gecombineerd met een verblijf middenin de woestijn, om maar een voorbeeld te noemen. Daarnaast kan een stadsverblijf in Dubai bijvoorbeeld ook heel goed gelinkt worden aan een strandvakantie in het in het noorden van Oman gelegen Six Senses Zighy Bay. Genieten!”

Details

“Wat ben jij toch altijd van de details”, krijg ik vaak te horen van mijn omgeving, meestal met een zucht omdat ik op de kleinste dingen let. Het is een eigenschap die in dit werk goed van pas komt. Maatwerk vraagt om een oog voor detail en dat geldt ook voor de service die we willen leveren. Van een mooi verzorgd reisvoorstel tot goed advies op maat en de juiste nazorg. “Het zijn vaak juist die kleine extra’s die het grootste effect hebben.”

Meer informatie over één van de bestemmingen van Astrid?
Neem direct contact op via astrid@talisman.nl