Als Talisman expert is het bij iedere reis een uitdaging om de mooiste plekken van de bestemmingen en de wensen van de klant goed op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast moet het logistiek goed in elkaar zitten en moet het evenwicht tussen actief en ontspanning goed in balans zijn. Deze uitdaging gaat specialist Karin Zandstra graag aan voor een reis naar Sri Lanka, de Malediven of het Midden Oosten. Of misschien zelfs een combinatie van deze drie bestemmingen. Een reis naar Sri Lanka is niet compleet zonder een stukje met de trein te hebben gereisd. Tijdens deze rit ziet u het prachtig groene, ongerepte Sri Lanka!
Ondanks dat Karin niet van stilzitten houdt en hooguit een uurtje op een bedje bij het zwembad kan vertoeven, maakt zij graag een uitzondering voor de Malediven. In haar ogen vind je hier de mooiste stranden ter wereld én een adembenemende onderwaterwereld. Er is geen plek waar je zo goed tot rust kunt komen als in de prachtige Talismanresorts op de Malediven!

Door het contact met de locals beleef je een bestemming pas écht

Perfectie

De ideale reis is voor iedereen anders. Het is daarom erg belangrijk om goed te luisteren en op te merken waar de klant enthousiast van wordt. Voor Karin zelf is de lokale ervaring het meest belangrijk. Karin: 'Zo beleef ik de bestemming écht. Hoe leeft men hier? Hoe ziet een dag er uit van de lokale bevolking?' Ook verhalen over de geschiedenis van een bestemming weten haar te intrigeren. Ze wil graag iets leren van een nieuwe bestemming en deze kennis ook weer over brengen op anderen. Dit geldt ook voor de accommodaties. Vooraf lijkt het soms wel dat alle accommodaties fantastisch zijn, maar tijdens een studiereis ervaar je pas de echte verschillen tussen alle hotels. De sfeer, de service, het eten en vooral het gevoel. Dat is zoveel belangrijker dan alleen maar mooie plaatjes. Karin omschrijft zichzelf als een perfectionist, maar is door al het reizen er ook achter komen dat een ervaring soms veel bijzonderder is op het moment dat het je gewoon overkomt. Karin: 'En het zijn precies deze bijzondere momenten die ik in mijn maatwerkreizen laat terugkomen.'

Levensgenieter

Genieten van ieder moment, niks laten liggen en het optimale uit alles halen. Dat is hoe Karin zichzelf beschrijft. Maar ook de momenten van ontspanning zijn erg belangrijk. 'Ik maak er een sport van om op mijn bestemmingen de beste spa's te ontdekken', aldus Karin. Nieuwe gerechten proberen, smaakpapillen ontwikkelen, goed eten is echter ook een belangrijk onderdeel van een beleving. Op al haar bestemmingen is het mogelijk om kookworkshops te volgen, waar je op bijzondere wijze lokale gerechten leert maken. Wanneer je zo'n gerecht een half jaar later thuis weer eens op tafel zet, droom je weer helemaal weg in de ervaringen van toen.

Meer informatie over één van de bestemmingen van Karin?
Neem direct contact op via kzandstra@talisman.nl