Mijn passie voor reizen is zo groot, dat al mijn vrije tijd eraan op gaat. Het liefst wil ik aan iedereen laten weten hoe mooi het is om te reizen, de wereld te zien, te ontdekken en te beleven. Soms is dat best tegenstrijdig. Ik wil dat iedereen zo enthousiast wordt als ik, maar hoop wel dat de mooiste en meest bijzondere plekjes op aarde niet overspoeld worden met toeristen. Ik kan er dagen, weken, maanden over vertellen, maar je kunt het het beste zelf meemaken. Je wordt zoveel rijker van de ervaring die je opdoet en de herinnering zal je voor eeuwig bij blijven. 

Het liefst wil ik aan iedereen laten weten hoe mooi het is om te reizen, de wereld te zien, te ontdekken en te beleven

Geboren met het reisvirus

Eén van mijn eerste woordjes was “tuig” en daar stond ik naar vliegtuigen te wijzen die hoog in de lucht naar verre bestemmingen vlogen. Na een jeugd vol met mooie reizen binnen Europa ben ik in de luchtvaart terecht gekomen en steeds verder gaan reizen. Inmiddels expert op het gebied van Zuidoost Azië en zeer veel interesse in Midden- en Zuid-Amerika. Samen met mijn backpack trek ik er zo vaak mogelijk op uit. Mijn grote favoriet is Thailand, daar reis ik bijna elk jaar naartoe en voelt echt als thuiskomen. Van cultuur, tot natuur, eten, dieren en de allermooiste stranden, Thailand heeft het allemaal. Ik trek er graag op uit om ongerepte gebieden te ontdekken en fotograferen. Het gevoel van geluk wordt versterkt door het heerlijke Aziatische eten, de vriendelijke bevolking en het fantastische klimaat. Ik hou vooral van kleinschaligheid, boutique hotels, idyllische strandjes en warmgekleurde zonsondergangen. Gelijktijdig staan daar een ruige jungle en wilde dieren tegenover. Om nog meer te genieten heb ik mijn bestemmingen uitgebreid en ben ik meerdere keren in Maleisië, Indonesië en de Filipijnen geweest. Verder zijn ook Vietnam, Cambodja en Singapore bezocht. Van de hagelwitte zandstranden met turquoise blauw water en de diepe jungle van Borneo, reis ik graag verder naar het voor mij nog relatief onbekende Midden- en Zuid-Amerika. Hierdoor wordt mijn bucketlist alleen maar langer, maar dat is geen enkel probleem. 

Perfectionist

Al mijn reizen hebben mij gebracht waar ik nu ben: bij Talisman, als kersverse reisspecialist. Ik wil het reisvirus graag overbrengen op anderen. Met mijn perfectionisme en aanstekelijkheid kan ik anderen mensen goed enthousiasmeren en wil ik ze de mooiste reis van hun leven bezorgen. Met het maatwerk kan ik een unieke beleving samenstellen. Een beleving die ik kan creëren, maar die je zelf moet ervaren. Kom mee op reis!

Meer informatie over één van Linda's bestemmingen?
Neem direct contact op via linda@talisman.nl