Na het afronden van haar opleiding aan de Hoge Hotelschool, besloot Sheila niet gelijk voor de carrière te gaan, maar eerst een wereldreis te maken. Een jaar lang woont, leeft, werkt en reist ze in en door Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Wat een fantastisch avontuur! Nog steeds heeft ze het over 'het beste jaar van haar leven!'

Eenmaal aan het reizen geproefd, besluit ze bij thuiskomst van haar passie haar werk te maken! 15 jaar weet Sheila mensen enthousiast te maken voor Australië en Nieuw-Zeeland.

Deze bestemmingen hebben zó veel te bieden, die ‘verkopen’ zichzelf

Passie

"Ik krijg vaak de vraag wat ik nu mooier vind, Australië of Nieuw-Zeeland. Een vraag waarop ik het antwoord moeilijk kan geven, omdat deze bestemmingen totaal verschillend zijn. Het bijzondere van Nieuw-Zeeland is dat je alle mooie natuurpracht van Europa vindt in één relatief klein land (Nieuw-Zeeland is ongeveer zo groot al Groot-Brittannië). Hierdoor is de natuur zo indrukwekkend! Australië is immens groot en veelzijdig, waardoor je echt keuzes zult moeten maken wat te zien. Ik ben zelf inmiddels al vele malen terug geweest, maar er zijn nog steeds zoveel gebieden die ik wil gaan bezoeken."


Naast 'Down Under' is Canada erbij gekomen. "De grootsheid van dit land heeft een diepe indruk bij me achtergelaten; zo'n overweldigende natuurpracht! Hier vindt u schitterende natuurparken, gletsjers, azuurblauwe meren en eindeloze bossen. Hoe bijzonder is het om beren langs de weg te zien." Na een korte uitstap in de financiële wereld is Sheila weer teruggekeerd in de reiswereld. "Financiële dienstverlening is leuk, maar kan niet tippen aan het plezier met het op maat maken van een individuele reis naar de mooiste bestemmingen", licht ze enthousiast toe.

Enthousiast

Bij Talisman is Zuid-Afrika aan haar portfolio toegevoegd. Talisman werkt vanuit de stellige overtuiging dat de persoonlijke kennismaking met landen en accommodaties een absolute noodzaak is om klanten te helpen bij het samenstellen van de reis van hun leven. Zodoende reisde Sheila af naar Zuid-Afrika voor een uitgebreide inspectie, waarna zijn razend enthousiast weer terugkeerde. Zuid-Afrika stond al lang op haar bucketlist en sinds haar bezoek aan het land staat ze te popelen om prachtige reisplannen uit te gaan stippelen.

Meer informatie over één van Sheila's bestemmingen?
Neem direct contact op via sheila@talisman.nl