Het Thailand van Talisman is ongerept, romantisch, avontuurlijk en ontspannen. Onze travel designers nemen u mee naar de mooiste plekken en ontwerpen iedere reis helemaal aan de hand van uw wensen en voorkeuren.
Mogen wij u inspireren? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

De komende tijd besteden we extra veel aandacht aan Thailand. Onze specialisten hebben de afgelopen tijd veel gereisd en nieuwe accommodaties ontdekt, contacten gelegd en bijzondere excursies beleefd. En Talisman heeft de samenwerking met Turkish Airlines geïntensiveerd wat een tweetal daverende business class specials heeft opgeleverd.

Bekijk de routesuggesties hier of scroll naar beneden voor de specials.


Business Class Special:
Bangkok & Belmond

U vliegt in de business class van Turkish Airlines naar Bangkok. Talisman neemt u mee op bijzondere excursies door de stad, onder begeleiding van een privé gids en met het luxe en trendy Sofitel So als uitvalsbasis. Daarna is het tijd om vanuit uw exclusieve villa in het Belmond Napasai te genieten van al het goeds dat Koh Samui te bieden heeft. U krijgt hier een gratis diner én massage aangeboden.
11 dagen / 9 nachten vanaf € 4.305,- p.p. Bekijk de reis of vraag direct een offerte aan.

Business Class Special:
Bangkok & Six Senses

Ook in deze special verblijft u eerst een aantal nachten in Bangkok, waar u op een typisch Talisman manier de stad verkent. Daarna is het tijd voor de bekende ‘barefoot luxury’ van het gerenommeerde Six Senses Yao Noi. Vanuit uw Pool Villa geniet u van absolute ontspanning en privacy. U krijgt hier een gratis massage aangeboden.
10 dagen / 8 nachten vanaf € 4.370,- p.p. Bekijk de reis of vraag direct een offerte aan.