Talisman + WOTH werken samen

Het ware karakter van een bestemming toont zich in zijn design. En daarom is de samenwerking tussen Talisman en Wonderful Things heel erg logisch. WOTH, Wonderful Things, is een Nederlands maar internationaal magazine over design in de ruimste zin.. Samen met WOTH gaat Talisman op zoek naar (verborgen) kunst en design op haar bestemmingen. Het uitgebreide netwerk van WOTH wordt ingezet om u als Talisman reiziger te gidsen naar locaties waar u kennismaakt met bijzondere architectuur, werkplaatsen van lokale ambachtslieden, kleine of juist hele grote musea en heel veel insider tips zodat u op onvergetelijke plaatsen terecht komt. 

Wie is WOTH

WOTH is opgericht door Toon Lauwen en zijn vrouw Mary Hessing. Beiden bekende namen in de kunst en designwereld.
Mary heeft als hoofdredacteur voor More Than Classic en Eigen Huis & Interieur een leidende rol genomen in de markt voor interieur – en design.

Toon heeft als schrijver en co-producer meer dan 14 boeken over architectuur en design op zijn naam staan. Hij heeft de rol van curator op zich genomen voor musea als Stedelijk Museum Amsterdam, MOTI, NAi&c en heeft designbeurzen en formats geëxporteerd naar de USA, Australië, Nieuw Zeeland en verschillende Europese musea en locaties.

Wonderful Things van Talisman

Talisman travel design ontwerpt iedere reis geheel op maat, aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Onze bestemmingsspecialisten kennen hun bestemming van haver tot gort en zijn uw ideale gesprekspartner. Door ons uiterst flexibele concept zijn geen twee reizen hetzelfde en bent u altijd gegarandeerd van een individuele, unieke en zeer bijzondere reisbeleving.