ONTDEK ARGENTINIË

Argentinië spreekt enorm tot de verbeelding. Geen land in Zuid-Amerika is zo veelzijdig en heeft zoveel verschillende landschappen en klimaatzones, deze bestemming staat garant voor een zeer veelzijdige reis. Gletsjers, regenwouden, woestijnen en pampa’s; Argentinië heeft het allemaal. Om over natuurwonderen als de watervallen van Iguazú of het dierenparadijs Península Valdés nog maar te zwijgen. De uitgestrektheid van het land maakt indruk. 


Typisch Talisman

Of u nu het desolate landschap van Patagonië trotseert, vanuit een authentieke estancia te paard de pampa's verkent of een fietstocht door bekende en onbekende delen van Buenos Aires maakt; de ervaring is elke keer weer uniek.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door één van de uitgekiende voorbeeldroutes in Argentinië. Ontwerp vervolgens samen met één van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Uw reis door Argentinië wordt gecomplementeerd met een verblijf in absolute tophotels. Talisman maakte een zorgvuldige selectie en koos de mooiste estancia's, boutique hotels en exclusieve, charmante lodges midden in de wildernis of in het glooiende landschap van een wijngaard.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Argentinië

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Argentinië. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.