ONTDEK BRAZILIË

Brazilië is ontzettend rijk aan uitbundige natuur en cultuur. Het land is gezegend met wonderlijk natuurschoon, van de unieke ecosystemen van de Amazone tot het levendige dierenrijk van de Pantanal en de spectaculaire Iguazu watervallen. De Braziliaanse cultuur is een smeltkroes van inheemse Indiaanse, Portugese en Afrikaanse invloeden. U ziet het terug in het prachtige karakter van de bevolking, de religie en de muziek.


Typisch Talisman

Met Talisman ervaart u het beste van Brazilië en bekijkt al het moois wat het land te bieden heeft vanuit een bijzondere invalshoek. Wees bijvoorbeeld getuige van de traditionele vechtsporten of meng u in het leven van een van de favela's van Rio de Janeiro.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Brazilië. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Reist u met Talisman naar Brazilië, dan verblijft u op elke plek in de beste hotels, pousada's en resorts. Een exclusieve retraite in het paradijselijke Fernando de Noronha en een sfeervolle eco jungle lodge midden in de Amazone zijn hiervan voorbeelden. Natuurlijk mag ook Rio's meest bekende hotel, Copacabana Palace aan het beroemde gelijknamige strand, niet in ons aanbod ontbreken.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Brazilië

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Brazilië. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.