ONTDEK CHILI

Chili is misschien minder populair dan het buurland Argentinie, maar het heeft minstens net zoveel te bieden! Door haar aparte vorm, het land is ruim 4.300 kilometer lang, maar gemiddeld slechts 175 kilometer breed, vindt u hier de meest uiteenlopende landschappen met wonderlijk natuurschoon. Woestijnen, meren, rotsformaties, fjorden, eeuwenoude oerbossen en door alpacas begraasde vlaktes; het is er allemaal.


Typisch Talisman

De organisatie van een reis naar Chili kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij combineren de overweldigende landschappen met unieke accommodaties en fascinerende excursies en complementeren deze met bijzondere diners en wijnproeverijen. 

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Chili. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

In Chili is niet alleen de service en mate van luxe van de accommodaties waarin u verblijft bepalend voor de kwaliteit, maar ook de locatie. Logeer in het prachtige Alto Atacama, gelegen op het mooiste plekje in de Atacama woestijn, verblijf in een prachtig landhuis in het Chileense merengebied of laat u verwennen in een trendy tophotel in het hartje van Santiago

Lees meer


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Chili

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Chili. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.