ONTDEK ECUADOR

Ecuador mag zich met recht een unieke bestemming noemen. Dit meeslepende land is in het bezit van de hoogstgelegen hoofdstad ter wereld, een enorm aantal UNESCO werelderfgoederen, een rijke cultuur en een van de meest fascinerende natuurgebieden ter wereld: de Galápagos archipel, een fascinerende plek waar u dieren ziet die nergens anders voorkomen.


Typisch Talisman

De organisatie van een reis naar Ecuador kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij combineren de overweldigende landschappen met unieke accommodaties, fascinerende excursies en de allermooiste boottochten door de wonderlijke wereld van de Galápagos archipel.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Ecuador. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Tijdens een complete reis door Ecuador verblijft u in bijzondere accommodaties met steeds een andere stijl. Verblijf in Quito in een prachtig koloniaal gebouw, ontdek het regenwoud vanuit een luxe ecolodge of kom tot rust in een van de serene haciendas op het platteland.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Ecuador

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Ecuador. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.