ONTDEK PERU

Ook wij werden in Peru gegrepen door de natuurlijke schoonheid en de duizenden jaren oude tradities uit de pre-Hispaanse cultuur van het land. Van desolate landschappen tot het imposante Andes gebergte en van de verborgen Inca stad Machu Picchu tot de tropische regenwouden in de Amazone: Peru is adembenemend! Laat u betoveren door de veelzijdigheid van dit land en geniet van de fantastische Peruaanse keuken.


Typisch Talisman

De organisatie van een reis naar Peru kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij combineren de overweldigende landschappen met unieke accommodaties en fascinerende excursies.

Lees meer


Routesuggesties

Laat u inspireren door een van de uitgekiende voorbeeldroutes in Peru. Ontwerp vervolgens samen met een van onze specialisten uw perfecte reis, met accommodaties en excursies die aansluiten bij uw wensen en een reistempo dat u op het lijf geschreven is. Maatwerk is altijd ons uitgangspunt en we maken van elke reis een uniek privéavontuur.

Alle routesuggesties


Accommodaties

Een uitgestrekt land als Peru kent ongelooflijk veel accommodaties. Wij wisten de krenten uit de pap te halen en reserveren voor u de mooiste kamers in prachtige historische gebouwen, luxe lodges en zelfs een aantal exclusieve boten waarmee u de machtige Amazone kunt doorkruisen.

Alle accommodaties


Reisverslagen

Bekijk wat andere Talismanreizigers deden, en wat ze daar van vonden!

Alle reisverslagen


Meer over Peru

Praktische wetenswaardigheden over reizen naar en in Peru. Vluchtinformatie, klimaat, reisdocumentatie, inentingen etc.

Lees meer

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.

VERTROUWD EN VEILIG

Wij zijn aangesloten bij de drie pijlers onder een zorgeloze reis:
S.G.R. voor de financiële garanties, A.N.V.R. voor de regels en afspraken en het Calamiteitenfonds voor overmachtssituaties ter plaatse.