ONTDEK ZUID AMERIKA

Zuid-Amerika is overweldigend. Een reis naar dit continent staat garant voor een geestverrijkende cultuurbeleving; van de rijke Inca historie tot de smeltkroes van verschillende volken en hedendaagse tradities. Ook de natuur drukt haar stempel op dit continent. Laat u betoveren door de unieke ecosystemen van de Amazone, bizarre woestijnlandschappen, zoutvlaktes, gletsjers en meer!


Landen

Talisman heeft zich gespecialiseerd in de bestemmingen Argentinië, Brazilië, Chili, Ecuador en de Galapagos archipel en Peru. Elk land heeft zijn eigen charmes en karakter, waar we u graag kennis mee laten maken.

Alle landen in Zuid-Amerika


Reisperiode

Het grootste deel van Zuid-Amerika, met uitzondering van het uiterste zuiden en de Andes, kent een warm en vochtig klimaat. Op sommige plekken regent het nauwelijks, maar er zijn ook gebieden met een regenseizoen. Wilt u meer weten over de meest geschikte reisperiode, raadpleeg dan onze klimaattabel.

Wanneer is de beste reisperiode?

PERSOONLIJK ADVIES

Afspraak maken

Maak een belafspraak en u wordt teruggebeld op het moment dat het u schikt of maak een afspraak en bezoek ons kantoor in de historische binnenstad van Dordrecht om uw reiswensen met een specialist te bespreken.